2024-10-12 / Boka kurser, workshop & event

Ljudresa – en terapi för kropp och själ

LJUDRESA – En terapi för kropp och själ

En kväll i ljudvibrationernas tecken där vi kommer vila i en magnifik ljudresa, en unik och tidlös upplevelse.

Varmt välkommen till en magisk kväll med Eric Amarillo & Robin Hallsten. Tillsammans kommer dom spela en fusion av gong, harmonium, övertoner och andra olika instrument, tona och sjunga för att skapa en fantastisk och tidlös atmosfär för dig att slappna av och njuta till. Låt de läkande vibrationerna nudda dig och ta dig ner i djup lugn och restorativ avslappning.

Ljudresan är en både fysisk, mental och spirituell upplevelse där du kan tillåta dig själv att slappna av på djupet. Detta är ett tillfälle att släppa stress i kroppen och sinnet och lugna ditt nervsystem för att nå djupare harmoni inom dig själv. Ljud har sedan urminnes tider använts terapeutiskt för att läka obalanser och väcka flödet av energi hos människor i olika traditioner och kulturer, och så än idag.

Om Eric Amarilllo:

Eric Amarillo är mest känd som musikproducent, discjockey och låtskrivare, men är också intuitiv multiinstrumentalist och sångare som kanaliserar helande frekvenser och vibrationer. Han har ett unikt och banbrytande uttryck där han kombinerar uråldrig övertonssång med dagens moderna teknik och elektronik. Eric Amarillo är utbildad och diplomerad musiker vid kungliga Musikhögskolan i Stockholm, efter många år som verksam musiker, i alla möjliga och tänkbara genres, är nu Eric Amarillo helt och hållet dedikerad till arbetet med att kanalisera det ”gudomliga” som finns inom oss alla.

Eric säger själv; – Det finns många vägar till att återställa vår naturliga balans, att bli hela igen. Det vi kallar för healing är egentligen att skapa ett medvetandetillstånd. Jag guidar också med rytm, våra hjärtan håller en puls, när vi synkroniserar oss med denna ”klocka” finner vi en annan väg till balans, ofta vill kroppen vara med och röra sig i dessa sessioner.

Om Robin Hallsten:

Robin är holistisk hälsocoach som brinner för att få människor att komma i balans och harmoni. Han har blivit en expert på ”work in”, motsatsen till att träna den fysiska kroppen. Han har insett vikten av att lugna ner vårt nervsystem för att bringa självläkning till de individer han jobbar med. Detta gör han för att han själv tidigare haft stora bekymmer med ångest och överväldigande känslor och tankar. Hans passion är att hjälpa människor återfinna sin egen inneboende inre frid genom gongbad, meditation och yoga.  

Praktisk information:

 • Kom som du är i bekväma kläder och lägg dig ner och slappna av! Ingen tidigare erfarenhet krävs
 • Yogamattor, bolster och filtar finnas till hands
 • Plats: Hagabadet Drottningtorget, Yogasalen
 • Lördag 12 oktober kl 17.00 – 19.00
 • Spa ingår ej men kan bokas mot tillägg.

  Kurstillfällen

  Oas:  

  Hagabadet Drottningtorget

  Starttid:  

  17:00

  Datum:  

  12 oktober 2024 - 12 oktober 2024

  Pris:  

  500 kr

  Lediga platser:  

  25 st

  Tillfällen:  

  1 st

  Lördag 2024-10-12 17:00