Gåva på köpet!

2024-01-14 / Boka kurser, workshop & event

Kortkurs – Yoga för nybörjare

För dig som aldrig har stått på en yogamatta

Är du nyfiken på yoga men ALDRIG satt din fot i en yogasal? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en kort prova-på-kurs under 4 tillfällen.  

Yogakurs för dig som är ovan

Yoga har under senare tid växt otroligt mycket och allt fler utövar yoga regelbunden. Det är en bra metod både för att öka styrka, rörlighet, minska stress och lugna ner. Du märker snabbt att du landar mer i dig själv.   Under 4 söndagar i 75 minuter (sista tillfället är 90 min), får du lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.   Vår erfarna yogalärare kommer att visa dig de vanligaste yogapositionerna, redskapen, andningsteknik och det du behöver veta för att känna dig bekväm på yogamattan.   Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här kursen är för dig för att du ska känna dig bekväm.  

Det här kommer du att lära dig

  • Introduktion till yoga
  • Praktisk kunskap
  • Teoretisk kunskap
  • Grundläggande positioner
  • Andningsteknik

 

Klädsel

Mjuka sköna kläder som är enkla att röra sig i. Man yogar barfota men det kan vara skönt att ha ett par strumpor när man går in i salen eller vid avslutningen. En sport-bh eller en rejälare bh som håller bysten på plats är också skönt.   Lån av yogamatta, bolster m.m. ingår  

Spa ingår

Vårt spa på är något alldeles speciellt. En varm, ångande och mjuk oas. Vi erbjuder flera vattenbehandlingar med syfte att få din kropp och sinne må extra bra. Mindfulness ihop med vatten helt enkelt. Så när du kommer till oss på kurs ingår såklart även vårt spa.  

Praktisk information

  • Efter kurser (fr 19.15) kan du njuta en stund i vårt spa (dock ej lån av frotté)
  • Instruktörer: Martin Karlbom & Ida Alfredsson

 

Medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet Drottningtorget

Starttid:  

18:00

Datum:  

14 januari 2024 - 4 februari 2024

Pris:  

1 800 kr

Lediga platser:  

20 st

Tillfällen:  

4 st

Söndag 2024-01-14 18:00
Söndag 2024-01-21 18:00
Söndag 2024-01-28 18:00
Söndag 2024-02-04 18:00
Boka