2024-03-10 / Boka kurser, workshop & event

Kinesisk medicin för återhämtning och livsenergi

Kinesisk medicin för återhämtning och livsenergi

 

Nyfiken på att lära dig mer om hur du kan praktisera Traditionell Kinesisk medicin? Välkommen till en fördjupande workshop där du med hjälp av traditionell kinesisk medicin lär dig hur du kan förbättra din hälsa och återhämtning.  

Under workshopen blir du guidad av Andreas och Sandra i ett unikt samarbete där de låter den kinesiska medicinens olika verktyg samverka på ett djupgående vis för att balansera kroppen och själen. Under workshopen får du grundläggande teori och förståelse för hur du kan arbeta vidare med dessa olika tekniker som är Qi Gong, yinyoga med akupressur, qi-massage och guidad meditation. Genom de olika metoderna ökar vi flödet av qi, vår livsenergi, och reducerar stress vilket ger möjlighet att varsamt öppna upp fysiska, mentala och känslomässiga blockeringar.

Om kursledarna

Andreas Thurfjell är utbildad akupunktör/qigonglärare och driver kliniken Bodhi Akupunktur i Göteborg. Andreas har en gedigen utbildning inom både kinesisk medicin, akupunktur och Qi Gong. Med sin långa erfarenhet och djupa kunskap är Andreas en mycket uppskattad lärare, föreläsare och terapeut. Sandra Adrian är yogalärare och meditationslärare med fördjupning inom Yinyoga och de fem elementen enligt TKM. I Sandras yinyogaundervisning förekommer energimassage och akupressur som en del av praktiken samt Mindfulnessövningar.

 

Om du önskar lägga till en spabehandling eller entré in till vårt spa görs detta separat via mejl till: drottningtorget@hagabadet.se

 

Praktisk information

  • Dag: Söndag 10 mars kl 13:00 – ca15:45.
  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • Kursledare: Andreas Thurfjell och Sandra Adrian
  • Bär mjuka och bekväma kläder.
  • Yogamattor, bolster, filtar finns att låna.
  • Kaffe och te finns att tillgå under dagen.

Medlemspriset visas efter att du som medlem loggat in

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet Drottningtorget

Starttid:  

13:00

Datum:  

10 mars 2024 - 10 mars 2024

Pris:  

500 kr

Lediga platser:  

15 st

Tillfällen:  

1 st

Söndag 2024-03-10 13:00