2024-03-03 / Boka kurser, workshop & event

KAP – Kundalini Activation Process

KAP – en direkt energiöverföring av kundalini-livskraft

Vi föds alla med en stark livskraft, kundalini, men denna blockeras på olika sätt när vi går genom livet. KAP hjälper dig att aktivera din livskraft och frigöra blockeringar.

Deltagare berättar vanligtvis om att de fått djupa insikter, förmåga att känna djupare, mer utvecklade sinnen, tydligare känsla av meningsfullhet, stärkt intuition och djupare kontakt med sin sanna essens. Ju mer du utsätts för energiöverföringen i KAP desto lättare blir det att komma in i så kallat Non Duality, ett djupare medvetandetillstånd. Non Duality är ett tillstånd att vila i som ofta beskrivs som en känsla av att komma hem. Non Duality hjälper oss att observera det som sker omkring oss och får oss att känna oss sammankopplade med allt runtomkring oss.

KAP är en naturlig och trygg process där du, genom att slappna av i vad som är, tar emot energiöverföringen från facilitatorn.

Läs mer om KAP på www.kapacademy.com

Hur går en KAP klass till?

Innan vi börjar hålls en introduktion om vad du kan förvänta dig under en klass, med en djupare beskrivning av KAP, och detta följs av en demonstration på ett par av deltagarna som gått på KAP tidigare. Under klassen ligger du ner på en yogamatta och blundar, det spelas hög och härlig musik samtidigt som facilitatorn aktiverar energin i dig genom att röra vid vissa chakran eller meridianpunkter på kroppen.

Under klassen kan spontana rörelser, känslor och andra sensationer i kroppen uppstå. Allt du behöver göra är att låta det komma upp. Många upplever det som en frigörande, stärkande och renande process. Oavsett vad som sker på mattan så är det viktiga vad som sker mellan klasserna. Du får energi-överföring i cirka en timme. Klassen avslutas med en delnings cirkel. Du behöver inga förkunskaper av energiarbete, healing, yoga eller meditation.

Facilitator:

Sarah Hansson är en KAP Level 2 facilitator, d v s hon är utbildad i både KAP och fördjupningsutbildningen i Non Duality av KAP grundaren Venant Wong. Sarah håller regelbundna KAP klasser och fördjupnings helger i Göteborg men även runt om i Sverige och utomlands som är mycket populära och uppskattade.

Praktisk information:

 • Ät lätt under dagen och senast 3 timmar innan klassen. Undvik kaffe. Ingen alkohol eller bruk av droger är tillåtet innan klassen.
 • Bär bekväma, mjuka kläder. Undvik knappar och metall dragkedja på dina byxor. Undvik helst bh med bygel
 • Workshopen pågår i 2h
 •   OBS! Ej lämplig för:

 • Dig som är under 18 år
 • Dig som har epilepsi
 • Dig som är gravid
 • Medlemspriset visas efter du som medlem loggat in

  Kurstillfällen

  Oas:  

  Hagabadet Drottningtorget

  Starttid:  

  17:30

  Datum:  

  3 mars 2024 - 3 mars 2024

  Pris:  

  500 kr

  Lediga platser:  

  26 st

  Tillfällen:  

  1 st

  Söndag 2024-03-03 17:30