Yoga för gravida, 5 veckor

Hagabadet i Haga

Din stund med dig och ditt barn

Gravidyogan är utvecklad för dig som är gravid och hjälper dig att förbereda dig inför förlossningen. Den lugnar kroppen och stärker dig mentalt så att du ska kunna slappna av före, under och efter födseln, och lindra eventuella smärtor.
 

Om kursen

Gravidyogan både lugnar och stärker kroppen för att kunna förberedas inför förlossningen. På så sätt kommer den att kunna samla kraft för att snabbt återhämta sig efter graviditeten. Den bygger på att förbereda dig mentalt och ger tekniker för att kunna lindra eventuella smärtor under graviditeten. Fokus ligger på avslappnande rörelser, andningsövningar och stärkande positioner som är bra för dig och barnet.
 
Kursen omfattar 5 tillfällen à 55 minuter. Du väljer själv hur många kurser du vill och hinner gå på innan förlossning. Kurserna kan påbörjas när som helst under graviditeten.
 
Vid varje kurstillfälle har du tillgång till vår spaoas med en pool, varma bastubad, relax och avkopplande spafåtöljer. Vi vill verkligen rekommendera att du tar dig tid att njuta av våra miljöer och våra möjligheter till avkoppling inför din förlossning. (Lån av frotté ingår ej.)
 

Kursen passar

Inga erfarenheter krävs utan kursen passar både dig som är ny på yogamattan och dig med lite mer erfarenhet. Den kan påbörjas när som helst under graviditeten.
 
Gravidyogan är bra för dig som behöver slappna av inför förlossningen. Under varje kurstillfälle får du tillgång till spa, bad och sköna bastus där du kan koppla av.
 

Det här får du

  • 5 tillfällen á 55 min.
  • Lån av yogamattor, bolster och filt.
  • Tillgång till välutbildad lärare.
  • Fri tillgång till spa, bad och sköna bastur vid varje tillfälle.
  • Avkoppling inför förlossningen.
  • Tillgång till lyxiga spaprodukter

 

Praktisk information

Kursen leds av välutbildad och specialutbildad yogalärare med fokus på den gravida kvinnan. Bolster, yogamatta, filtar och blocks lånar du av oss. Efter kursstart återbetalas ingen kurskostnad.  

  • Plats: Hagabadet Haga
  • Kursstart: 21 maj 2023
  • Kursdagar: Söndag 13.30
  • Kursledare: Nina Snäll

 
Yoga för gravida ingår i medlemskapet. Kontakta info@hagabadet.se
 
Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler
 

STARTDATUM

21 maj 2023

TID

Söndag kl. 13:30

PRIS

2200 kr

Yoga för gravida, 5 veckor

VÄLJ KURSPERIOD

Från

21 maj 2023

Till

18 juni 2023

Lediga platser

12

Veckodag

Söndag

Tid

13:30

Tillfällen

5

Antal deltagare

Pris

2200 SEK