Workshop - YOGA Må bättre genom klimateriet

Hagabadet i Haga

Må bättre genom klimakteriet – Sluta härda ut

Fredags-AfterWork med fokus på klimateriet – kan det vara något att lägga tid på? Vi tycker det. Välkommen till en lättsam men kunskapsinriktad workshop som varvar teori och praktiska övningar.
 

Yoga, träning och vila genom klimakteriet

Yogan, träning och vila är fantastiska verktyg för att ta dig igenom klimakteriet på ett smidigt sätt. Med yoga, träning och vila kan du få mindre påtagliga svängningar och underlätta processen så att PMS och klimakteriet blir en lättare fas att ta sig igenom.
 
Under workshopen kommer du att lära dig med om vilka yogaövningar som är bra för att stärka dig under processen och vad du kan göra för att må bättre under klimakteriet. Du kommer att få praktiska tips och övningar, som varvas med teori. Det här är en lättsam workshop som ger dig ett härligt sätt att starta fredagskvällen på.
 
Kursledare Louise Heiwall är sjukgymnast, personlig tränare och yogalärare. Louise har också fördjupat sig inom ämnet PMS- och Klimakteriebesvär för att kunna hjälpa och stötta på ett bättre sätt i sin yrkesroll.
 

Spa ingår

Runda av fredagskvällen med varma bad, ångande bastubad och avkoppling. I samband med workshopen får du tillgång till spa både före och efter workshopen, inklusive frotté (värde 599 kr). Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Haga
  • Dag: Fredag 8 mars
  • Tid: kl. 15.30 – 16.45
  • Ledare: Louise Heiwall

Pris för medlemmar är 299 kr, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.

LEDARE

Personlig Tränare Louise Heiwall

Louise Heiwall

Leg. Sjukgymnast samt utbildad instruktör i medicinsk yoga och vattengymnastik samt Cert. Senior Trainer.

För mig handlar hälsa om att skapa balans mellan aktivitet och vila - lugn och stillhet är lika viktigt som fart och fläkt!

Jag arbetar med träning och rehabilitering utifrån ett helhetsperspektiv. Tack vare mina kompetenser och min erfarenhet har jag flera verktyg för att främja hälsa och livskvalitet och komma tillrätta med olika typer av problematik och motivera till ett liv i rörelse.

STARTDATUM

8 mars 2019

TID

Fredag kl. 15:30

PRIS

599 kr

Workshop - YOGA Må bättre genom klimateriet

VÄLJ KURSPERIOD

Från

8 mars 2019

Till

8 mars 2019

Lediga platser

18

Veckodag

Fredag

Tid

15:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

599 SEK