Workshop - Vibrations of life

Hagabadet i Haga

Workshop – Vibrations of life

Välkommen till ett unikt tillfälle som är skapat för att erbjuda fler dimensioner och djup medvetenhet till din yogapraktik. Här tar vi fram yogiska tekniker som ofta inte får utrymme i den vanliga yogaklassen. Vi använder mjukt flödande rörelser, andningsövningar och soundhealing.
 

Om klassen

Sedan årtusenden tillbaka har förståelsen om hur vibrationer påverkar oss människor använts i många olika kulturer. Soundhealing är kunskapen om hur ljudvibrationer påverkar vår kropp, sinne och spirituellt för ökat välbefinnande. I ljudvågorna från bland annat gong, klangskålar och klockor kommer du i kontakt med ett djupare tillstånd där du kan höja din energi och avslappning kan ske.

 

Under workshopen kommer vi att guida dig genom chanting av ett vackert, hjärtöppnande mantra. Du kan chanta tillsammans eller bara vila i sången. Alla tekniker i workshopen hjälper dig att höja din medvetna närvaro och flödet av energi i kroppen. Det kommer att skapa en känsla av fridfullhet som leder till stressreducering och förbättrad hälsa. Workshopen passar alla oavsett tidigare yogavana.

 

Spa ingår

I samband med workshopen får du tillgång till spa inklusive frotté både före och efter workshopen. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Om yogalärarna

Sandra Adrian är internationellt certifierad yogalärare och undervisar hathayoga, vinyasa, Yinyoga och restorative yoga. Hon hämtar inspiration i yogisk filosofi, shamanism, elementen i naturen och möten med människor, ja allt som livet ger.
 

”Jag är djupt intresserad av allt som rör och berör kropp och själ. Yoga är ett sätt att leva, långt bortom bara de positioner eller övningar vi utför på mattan. Jag praktiserar och undervisar yoga framför allt för att yoga ger ett rikare liv utanför yogamattan. Genom yogapraktiken förstår vi att all visdom bor inuti dig själv, där finns svaren på hur du ska leva ditt liv och du är din egen bästa lärare. ”
 

Anna Nykvist är en levnadsglad yogini som älskar att fördjupa sig och lära sig mera – ju mer vi vet desto mer inser vi att vi inte vet. What a blessing!

 

Hon gjorde sin första yogalärarutbildning inom kundaliniyogatraditionen och har sedan dess utforskat och fördjupat sig inom flera andra stilar så som yin yoga, gong och mindfulness. Just nu går hon en 250 timmars utbildning för Ulrica Norberg med fokus på hatha, tantra och ayurveda. En utbildning som lägger tyngd på det individuella och att låta yogan stötta dig i ditt liv istället för att bli ytterligare något som ska hinnas med. Akademiskt har hon en utbildning som personalvetare samt en mer praktisk utbildning som hälsoutvecklare och massageterapeut.

 

”Yogan är mitt liv, mitt ankare och det jag tar stöd av när livet stormar. Som har lärt mig att jag duger precis som jag är.”

 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Haga
  • Dag: Lördag 17 augusti
  • Tid: 13.30 – 16.00
  • Ledare: Sandra Adrian & Anna Nykvist

 
Pris för medlemmar är 399 kr, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.

STARTDATUM

17 augusti 2019

TID

Lördag kl. 13:30

PRIS

799 kr

Workshop - Vibrations of life

VÄLJ KURSPERIOD

Från

17 augusti 2019

Till

17 augusti 2019

Lediga platser

36

Veckodag

Lördag

Tid

13:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

799 SEK