Workshop - Ny på Yoga

Hagabadet i Haga

Yoga för nybörjare

Är du nyfiken på yoga men aldrig satt din fot i en yogasal?
 
Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en workshop för dig som aldrig tidigare har provat yoga. Under 1,5 timme, kommer du att få lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.
 
Våra erfarna yogalärare kommer att visa dig de vanligaste yogapositioner, vad heter redskapen, andningsteknik och det du du behöver veta för att känna dig bekväm på yogamattan.
 
Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här workshopen är för dig för att du ska känna dig bekväm.
 
Under workshopen kommer du få tillfälle att fokusera på dina positioner, ställa frågor, utvecklas och lära dig mer om hur yogan kan hjälpa dig.
 

Det här kommer du lära dig

  • Introduktion till yoga
  • Praktisk kunskap
  • Teoretisk kunskap
  • Grundläggande positioner
  • Andningsteknik

 

Spa ingår mot extra tillägg

Vill du, föreslår vi alltid att du stannar efteråt för att njuta av vårt spa. Mot ett litet tillägg får du tillgång till spa. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas. Hör av dig till info@hagabadet.se för att uppgradera ditt besök.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Haga, träningsstudion
  • Dag: söndag 29 maj 2022
  • Tid: kl. 14.15-15.45
  • Yogalärare: Carin Kurling

 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Marissa Laurin Yogalärare

Marissa Laurin

Klasser

Power Vinyasa

Filosofi

Yogan jag delar kan beskrivas som en utforskande och inkännande yoga där somatiska flödande rörelser varvas med utmanande stärkande positioner. Jag inspireras av traditionell yogisk filosofi som vedanta, yogasutras och tantra samt zen-buddism och mindfullness. Jag drivs av att vidareförmedla yogans förmåga att få oss att hitta tillfredsställelsen i nuet - i en närvaro där kroppsmedvetenhet, ett vilande sinne och tillåtelse till våra känslor ger oss en djup kontakt med vårt innersta samt kanske till något större än oss själva.

Utbildning

Jag har yogat i 12 år och hållit på med många olika yogatraditioner från Astanga, Anusara, olika typer av Hatha till Yinyoga och även Kundalini. Jag har gått en 270-timmars utbildning i Samayoga, som kan beskrivas som en tillåtande, kreativ hathayogaform samt en utbildning i Yinyoga på YogaDevi.

STARTDATUM

29 maj 2022

TID

Söndag kl. 14:15

PRIS

300 kr

Workshop - Ny på Yoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

29 maj 2022

Till

29 maj 2022

Lediga platser

7

Veckodag

Söndag

Tid

14:15

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

300 SEK

Från

25 september 2022

Till

25 september 2022

Lediga platser

12

Veckodag

Söndag

Tid

14:15

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

300 SEK

Från

27 november 2022

Till

27 november 2022

Lediga platser

12

Veckodag

Söndag

Tid

14:15

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

300 SEK