Workshop - CARE Meditation - Hjärtats förmågor

Hagabadet i Haga

CARE Meditation – Hjärtats förmågor Workshop

Det är dags att öppna våra hjärtan. Vi behöver det, världen behöver det, framtida generationer behöver det. Hur kan vi utveckla hjärtats 4 förmågor för att hantera nedstämdhet, känslan av separation och samtidigt motverka depression?
 
Vi kan se hjärtats förmågor som motgift mot de mentala orenheterna: hat/illvilja, grymhet, avund och egofixering. När vi utvecklar vår förmåga till kärleksfull vänlighet, medkänsla, empatisk glädje och jämnmod minskar automatiskt de mentala orenheterna.
 
Denna workshop inkluderar guidade meditationer, filmmaterial och en föreläsning där Pål väver samman teori och praktik på ett sätt som berör. Workshopen är även en introduktion till den 4-veckors kurs som startar lite senare.
 

Om Pål Dobrin

Pål är meditationslärare med bakgrund i biståndsarbete och studier av Internationell Kris och Konflikthantering vid Umeå Universitet.
 
När Pål satt sin första tysta 10-dagars meditationsretreat för 25 år sedan föddes en kärlek till introspektionens konstform och sökandet efter sanning.
 
Detta sökande har tagit honom genom en rad olika visdomstraditioner och former av medvetenhetsträning. Under åren som gått sedan den första retreaten har Pål tillbringat mycket tid i tystnad på olika meditationscenter.
 
Pål arbetar idag som lärare på Meditationslärarprogrammet CARE, han är creative director på Empaticus med ansvar för utvecklingen av digitala redskap ämnade att hjälpa människor som arbetar med andra människor stärka sin medkänsla och resiliens. Han är också huvudansvarig för Medveten undervisning, en lärarutbildning som vänder sig till personal inom skola och föreningsliv som vill utveckla sin förmåga att väva in medvetenhetsökande övningar i undervisningen.
 
Pål har sedan flera år samarbete med Yogobe, Sveriges största online community för yoga och träning, där han erbjuder meditationer och föreläsningar online. Han är också känd för sina omtyckta föreläsningar på Yoga Games, Nordens största yogakonvent.
 

Praktik information

  • När: Torsdag 26 november
  • Tid: kl. 18.00 – 20.00
  • Plats: Malö i Radisson Blu Scandinavia Hotel Göteborg
  • Antal platser: 40

 

Pris

För ej medlem: 299
För medlem: 199
 
Genom att genomföra betalningen godkänner du våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.

STARTDATUM

26 november 2020

TID

Torsdag kl. 18:00

PRIS

299 kr

Workshop - CARE Meditation - Hjärtats förmågor

VÄLJ KURSPERIOD

Från

26 november 2020

Till

26 november 2020

Lediga platser

5

Veckodag

Torsdag

Tid

18:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

299 SEK