SommarYoga OpenAir Live

Hagabadet i Haga

Magisk sommaryoga OpenAir

Wherever you are
 
I år kan vi inte fira SommarYoga på samma sätt som tidigare somrar. Ett litet virus har sett till att det blir på ett annat sätt. Men vi ger oss inte.
 
Vi firar ändå. Vi kommer att livestreama Kitty Strands SommarYoga från Hagabadets terrass, tillsammans med DJ Åska-Saga (@thunder_saga). Du deltar från din egen plats. Leta upp din plats för kontemplation. I skogen, på ängen, vid sjön, på balkongen, i trädgården, i parken. Kanske är ni några stycken som gör det ihop. Eller njut av att delta helt själv.
 
Tillsammans knyter vi band genom rörelser, andetag, hjärtats slag och musikens toner. Vi gör en SommarYoga med Kitty (@kittyogaheart) på ett annorlunda sätt för vi vill inte bryta en så fin tradition.
Yogan ackompanjeras av musik av DJ Åska-Saga, som har ett brett musikspektra och kommer under denna yoga-resa ta oss igenom ett ambient drömskt musiklandskap med influenser från olika kulturer och världsdelar. Genom korallrev, glittrande vattenfall, dansande trädkronor och rymd för att ta oss till resonans med alla element både utom och inom oss.
 
Vi ser verkligen fram emot detta och hoppas att du vill dela kvällen med oss. Det blir en unik yogaupplevelse för ALLA. Eventet är kostnadsfritt men förbokning krävs.
Du kommer få all information du behöver för att få en magisk sommarkväll med oss. Du behöver en mobiltelefon, ipad eller dator
 
Praktisk information

  • Dag & Tid: Torsdag 11/6 kl. 18.00 börjar vi sända, och pågår ca 75 min .
  • Plats: Valfri plats med fördel ute för luften och energin.
  • Yogamatta, gärna lite rökelse för stämningens skull.
  • Mobil, ipad eller dator beroende på vilken plats du valt.
  • Kostnadsfritt, men föranmälan krävs.

 
Saknar du svenskt personnummer/If you don’t have a Swedish social security number? Anmäl dig här/register here.
 
Några dagar före eventet får du länk till yogan via mejl. För att förbereda dig på hur det går till kan du kika på denna instruktionsfilm: https://youtu.be/hIkCmbvAHQQ
 

Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler
 

STARTDATUM

11 juni 2020

TID

Torsdag kl. 18:00

SommarYoga OpenAir Live

VÄLJ KURSPERIOD

Från

11 juni 2020

Till

11 juni 2020

Lediga platser

176

Veckodag

Torsdag

Tid

18:00

Tillfällen

1