Online - Clubyoga på Pustervik

Hagabadet i Haga

Online

Hagabadets Clubyoga goes Pustervik Rockklubb

Hagabadets clubyoga på Pustervik är fullbokat MEN vi har bestämt oss för att sända online.
 

Ladda dig med sköna moves, beats, vibrationer och energi! Vi ser verkligen fram emot detta och hoppas att du vill dela kvällen med oss. Eventet är kostnadsfritt men förbokning krävs.

Vi sänder via Zoom och länken skickar vi ut några timmar före klassen startar. Förboka din plats i god tid och kika in på Zoom i förväg för att lära känna systemet. Det är enkelt och smidigt.
 

Techno Clubyoga med Kitty & DJ Martina – Awakening your Vibes

Det blir en flödande yogaklass som leds av Hagabadets yogalärare Kitty Strand som undervisar både i Sverige och utomlands. Kitty har utvecklat sin egen lekfulla stil med långa kreativa sekvenser, överraskningar, ömhet, kraft och filosofiska tankar.
 
Kitty fångar ögonblicket och hjälper dig att öppna dina sinnen för att du ska få med dig en vacker och inspirerande upplevelse.

 
Yogan ackompanjeras av musik av DJ Martina. Martina Menfors är en väletablerad DJane från Göteborg som syns flitigt bakom skivspelarna. Stay out West, Yaki-Da och Algotfestivalen är några av alla ställen hon spelat på. Vanligtvis är henne techno sound inspirerat från undergroundscenen men denna afton kommer hon att bjuda på en ambient, förförisk blandning med inspiration av naturen och dess krafter

 

Praktisk information

  • Dag & Tid: Tisdag 18/8 kl 18.00. 75 min
  • Plats: Pustervik
  • Vi sänder online. Länk skickas ut några timmar i förväg till dig som förbokat plats.
  • Kostnadsfritt, men föranmälan krävs.
  • avboka din plats via formulär >>

 

Obs, som medlem bokar du din plats som en vanlig klass via app
 
Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler
 

LEDARE

Kitty Strand Göteborg Hagabadet

Kitty Strand

Klasser

Hatha Yoga, Hot Core Yoga, Happy afterwork flow, Lugn Vinyasa, Power Vinyasa och Yinyoga

Filosofi

Yoga är ett vackert verktyg för att komma hem till mig. För att hemma hos mig själv förstå att Miraklet är jag HELA jag här och nu!

Utbildning

Jag är självlärd och Superstolt över detta. Jag bär 36 års yogaerfarenhet och drygt 20 års kunskap som heltids yogalärare inom mig med drygt 800 timmar yoga-klasser och yogaevents per år. Som 15 åring - från några Hatha yogakurser växte och växer fortfarande min yogakärlek - inom yogans många grenar - vidare genom oerhört många retreats, workshops, böcker, daglig egen forskning. Men mest av allt genom att undervisa. Jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner mina yogisar ständigt, om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel.

STARTDATUM

18 augusti 2020

TID

Tisdag kl. 18:00

Online - Clubyoga på Pustervik

VÄLJ KURSPERIOD

Från

18 augusti 2020

Till

18 augusti 2020

Lediga platser

427

Veckodag

Tisdag

Tid

18:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

0 SEK