Power of Breath - Workshop

Hagabadet i Haga

Andetaget är liv

Under det senaste året har andning och vårt andetaget varit mer i fokus än tidigare. Andetaget tar vi som något självklart tills det blir svårt och smärtsamt t ex vid sjukdom eller en längre tid av fysisk inaktivitet.

 

I andetaget finns mängder av information om hur vi mår och hur vi andas har en enorm potential att förändra hur vi mår. Genom medveten andning och olika andningstekniker får du möjlighet att utvecklas både fysiskt, känslomässigt och mentalt.

 

Efter covid eller annan sjukdom med nedsatt lungfunktion som konsekvens. Har du varit sjuk och fortfarande känner att du har en nedsatt förmåga är samhället till slut allt mer börjare likna hur det var innan pandemin, är det inte säkert att vi männiksor hänger med. Efter en del hemmasittande, isolering och minskad rörelse så skaver det i kroppen.

 

Denna workshop passar både dig som är medlem och:

  • som varit sjuk i Covid-19 och fortfarande känner dig fysiskt påverkad i t ex din andning och därmed din ork
  • som varit isolerad pga Covid-19 och därmed varit mer fysiskt inaktiv och är påvekad av det
  • som är intresserad av vad du kan göra för att stärka dig själv
  • som behöver tips och trix för hur du ska göra för att bli starkare fysiskt och mentalt

 
Martin delger kunskap om andningsövningar från en vetenskaplig bakgrund med tekniker som har sin bakgrund i yogisk filosofi. Du som deltagare kommer att guidas genom olika tekniker och deras fysiska, mentala och energimässiga effekt på kroppen. Avslutningsvis landar vi i en härlig avslappning för att låta all ny kunskap få sjunka in.

 

Obs! Vi kommer att utföra några enkla övningar och avslappningsövningar som främjar andetaget så kom iklädd bekväma kläder.

 

Frågestund med Martin Karlbom. Vi för en diskussion kring hur du kan stärka det friska och hur du kan leva dig tillbaka starkare och vitalare efter att du varit sjuk, eller fysiskt inaktiv. Hur ska du börja, var kan du börja när det kanske skaver och känns svagare än någonsin tidigare. Vi pratar ingenting om själva sjukdomen utan fokus ligger på friskvård.

 

Praktisk information

  • När: Torsdagen den 17 juni 2021
  • Tid: 18.00 – 19.30 ca
  • Plats: Orangeriet, Hagabadet i Haga
  • Kursledare: Martin Karlbom, yogalärare, hälsoinspiratör, personlig tränare
  • Kom i bekväma kläder

Pris

Reservera din plats för 100 kr
Pris icke medlem 300 kr

 

Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.

 

LEDARE

Martin Karlbom Hagabadet

Martin Karlbom

Martin Karlbom är en av våra mest uppskattade lärare. Han har lång erfarenhet, gedigen kunskap och är en duktig pedagog. Han är en lugn och trygg yogalärare med en stark tro på kroppens förmåga och egna drivkraft att uppnå balans.

Då Martin är både yogalärare, terapeutisk yogalärare, personlig tränare och träningsinstruktör med 20 års erfarenhet har han ett brett spektrum med erfarenhet och en djup kunskapsbank att gräva ur.

STARTDATUM

17 juni 2021

TID

Torsdag kl. 18:00

PRIS

300 kr

Power of Breath - Workshop

VÄLJ KURSPERIOD

Från

17 juni 2021

Till

17 juni 2021

Lediga platser

3

Veckodag

Torsdag

Tid

18:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

300 SEK