Pilates - styrka och stabilitet efter förlossning, 4 veckor

Hagabadet i Haga

Pilates – styrka och stabilitet efter förlossning, 4-veckors kurs

Denna kurs vänder sig till dig som är nybliven mamma och som vill stärka upp din kropp igen efter graviditet samt förlossning. Fokus ligger på att i lugn och ro arbeta med dina djupa magmuskler och på ett skonsamt samt effektivt sätt bygga mer styrka och stabilitet in i kroppen.

 

Du kan delta från det att din barnmorska har gett sitt medgivande, oftast runt 8-12 veckor efter förlossningen, men det kan också ha gått en längre tid sedan du födde barn och känner att du är redo att komma igång med träning igen.

 

Varför pilates?

Pilates går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet. Träningen ger balans mellan styrka och rörlighet, men även balans mellan det kroppsliga och det själsliga. I denna kurs kommer du få en djupare förståelse för Pilates som träningsform och förbättrad kunskap om din egen kropp.

 

Pilates ger dig en ökad styrka och kroppsmedvetenhet och lär dig hitta dina djupa stabiliserande muskler i mage, rygg och bäckenbotten. Pilatesträning ger dig bättre hållning, starkare rygg- och magmuskler samt ökad rörlighet. Det är ett fint sätt att träna så du ska orka med vardagen som förälder och kanske även komma igång med övrig kompletterande träning såsom gym eller löpträning.

 

Praktisk information

Plats: Hagabadet i Haga, yogastudion
Ledare: Katarina Sjölin
Dag och tid: Onsdagar kl 14.00-14.55
Kursperiod: 31 augusti – 21 september 2022
Pris: 1800 kr. Medlemspris: 1000 kr.
Tillgång till spa ingår men ej lån av frotté.

 
Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler
 

STARTDATUM

31 augusti 2022

TID

Måndag kl. 13:00

PRIS

1800 kr

Pilates - styrka och stabilitet efter förlossning, 4 veckor

VÄLJ KURSPERIOD

Från

31 augusti 2022

Till

21 september 2022

Lediga platser

15

Veckodag

Måndag

Tid

13:00

Tillfällen

4

Antal deltagare

Pris

1800 SEK