Online - KittYoga Aftonflow

Hagabadet i Haga

Följ med in i Kittys magiska yogavärld!

Kitty bjuder på trettondagsafton in till en vacker och personlig yogastund.
 

Om klassen

Vi blir bjudna hem till Kitty Strand online där hon livesänder från sin mysiga buddha-hörna i hennes vardagsrum. Här firar vi och bjuder in det nya året med öppenhet inåt och utåt. Vi sammanstrålar genom hjärtat, genom yogan, genom andetagen utan gränser utan begränsningar. Vackra tankar, goda vibes-låtar och en guidad meditation. ALLA är hjärtligt välkomna på aftonens yogaflow.
 
Alla är hjärtligt välkomna. Klassen är för alla nivåer av yogautövare, dock ej helt nybörjare. Eventet är kostnadsfritt, men du behöver förboka dig för att få tillgång till länken. Klassen sänds via Zoom och länken skickas ut via mejl.

 

Praktisk information

  • Vad: KittYoga – Aftonflow Yoga klass
  • Var: Online via Zoom, länk skickas samma dag
  • När: Trettondagsafton 5 januari, 19.00, 75 minuter
  • Med: Yogalärare Kitty Strand
  • Alla deltar helt kostnadsfritt.

 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.

 

Ta del av Kittys musik

För extra känsla under klassen kan du ta del av Kittys Spotify-lista.
https://open.spotify.com/playlist/6zQsnzeoUrlUYk6RwInSYC?si=9OiNGU-KRBmsjVZfeWS61Q
 

 

LEDARE

Kitty Strand Göteborg Hagabadet

Kitty Strand

Klasser

Hatha Yoga, Hot Core Yoga, Happy afterwork flow, Lugn Vinyasa, Power Vinyasa och Yinyoga

Filosofi

Yoga är ett vackert verktyg för att komma hem till mig. För att hemma hos mig själv förstå att Miraklet är jag HELA jag här och nu!

Utbildning

Jag är självlärd och Superstolt över detta. Jag bär 39 års yogaerfarenhet och drygt 20 års kunskap som heltids yogalärare inom mig med drygt 800 timmar yoga-klasser och yogaevents per år. Som 15 åring - från några Hatha yogakurser växte och växer fortfarande min yogakärlek - inom yogans många grenar - vidare genom oerhört många retreats, workshops, böcker, daglig egen forskning. Men mest av allt genom att undervisa. Jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner mina yogisar ständigt, om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel.

STARTDATUM

5 januari 2022

TID

Onsdag kl. 19:00