Nyårsyoga

Hagabadet i Haga

Hagabadets traditionella nyårsyoga med Kitty

 
Var med på Hagabadets traditionella yogafirande med Kitty Strand. Här blir det en 120 minuters yogafest med extra långa och kreativa flöden. Musiken kommer att andas nyår med raketer och fyrverkerier. Välkommen alla glada och nyfikna yogisar – Här skapar vi kärlek för resten av 2020.
 
Klassen är lite svårare och viss yogavana krävs.
 

Spa ingår

I samband med klassen får du tillgång till spa inklusive frotté både före och efter workshopen. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Haga
  • När: Tisdag 31 december
  • Tid: 10.00 – 12.00
  • Yogalärare: Kitty Strand

 
Som medlem bokar du in dig som en vanlig klass i appen. Klassen ingår i ordinarie utbud.
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Kitty Strand Göteborg Hagabadet

Kitty Strand

Klasser

Hatha Yoga, Hot Core Yoga, Happy afterwork flow, Lugn Vinyasa, Power Vinyasa och Yinyoga

Filosofi

Yoga är ett vackert verktyg för att komma hem till mig. För att hemma hos mig själv förstå att Miraklet är jag HELA jag här och nu!

Utbildning

Jag är självlärd och Superstolt över detta. Jag bär 36 års yogaerfarenhet och drygt 20 års kunskap som heltids yogalärare inom mig med drygt 800 timmar yoga-klasser och yogaevents per år. Som 15 åring - från några Hatha yogakurser växte och växer fortfarande min yogakärlek - inom yogans många grenar - vidare genom oerhört många retreats, workshops, böcker, daglig egen forskning. Men mest av allt genom att undervisa. Jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner mina yogisar ständigt, om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel.

STARTDATUM

31 december 2019

TID

Tisdag kl. 10:00

PRIS

699 kr

Nyårsyoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

31 december 2019

Till

31 december 2019

Lediga platser

15

Veckodag

Tisdag

Tid

10:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

699 SEK