Monika Björn - Stark genom klimakteriet

Hagabadet i Haga

Aktuell information

Just nu är det högt tryck på föreläsningen med Monika Björn och platserna är tyvärr slut. Vi hoppas däremot att Monika kommer tillbaka för en extra föreläsning vid tillfälle. Om du är intresserad av att komma på nästa föreläsning ber vi dig fylla i formuläret här, så återkommer vi med mer information när och om det blir aktuellt. Till formuläret >>
 
Obs, enskilda platser till föreläsningen 7/3 kan bli tillgängliga på grund av avbokningar, så se till att hålla kolla på denna sida genom att trycka på knappen Boka kurs.


Monika Björn – Stark genom klimakteriet

Monika Björn är en av Göteborgs starkast lysande stjärnor inom hälsa och träning. Vi på Hagabadet är otroligt glada och stolta över att ge dig möjlighet att ta del av hennes djupa kunskap, genom en kostnadsfri föreläsning 7 mars på Draken. Missa inte detta.
 

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.
 

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

 

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
 

Om Monika Björn

Monika Björn är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 20 år. Idag jobbar Monika som personlig tränare, yogalärare och coach. I januari 2017 släpptes Monikas första bok: ”Yoga för dig som tränar”. I november 2018 lanserades Monikas andra bok: Stark genom klimakteriet som har fått ett stort genomslag. Monika gästade bl.a Malou efter 10 för att prata om boken.

 

Praktisk information

  • Plats: Draken, Järntorgsgatan 15
  • När: Torsdag 7 mars, kl. 19.00 – 20.30
  • Pris: 0 kr, ej utnyttjad biljett debiteras med 150 kr
  • Avbokning: info@hagabadet.se

 
Genom att genomföra betalningen godkänner du våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.

STARTDATUM

7 mars 2019

TID

Torsdag kl. 19:00

Monika Björn - Stark genom klimakteriet

VÄLJ KURSPERIOD

Från

7 mars 2019

Till

7 mars 2019

Lediga platser

0

Veckodag

Torsdag

Tid

19:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

0 SEK