Magisk sommaryoga

Hagabadet i Haga

Äntligen! Magisk sommaryoga med Hagabadet i Botaniska


Efter ett par år av uppehåll är vi så glada att återigen få fira traditionsenligt sommarens ankomst genom att åter bjuda in till en magisk yogakväll i Göteborgs ljuvliga Botaniska trädgård. Vi ser verkligen fram emot detta och hoppas att du vill dela kvällen med oss. Eventet är kostnadsfritt men förbokning krävs.

 

Fira Internationella yogadagen och sommarsolståndet med yoga i ljuvliga Botaniska Trädgården 21/6

 

Vinn spa & yogaredskap för 2

Anmäl dig senast 31 maj och var med och tävla om fina priser. Vinn spa och yogaredskap till dig och en vän värde 2656 kr.

 

Välj mellan två klasser

Vi kommer att erbjuda två olika yogaklasser så att du verkligen får precis det du behöver just nu. Klsserna går parallellt, och du väljer på plats vilken klass du vill delta i, se nedan.

 
 


 

Solflöde, 75 min | Kitty Strand

En flödande yogaklass som leds av Hagabadets uppskattade yogalärare Kitty Strand. Bli ett med solens passion och ljus, sväva med lekfullhet och inspireras av kreativitet. Här blandas utmanande asanas med varma skratt. Kitty har under många år lett Hagabadets yoga i Botaniska och har med sin kraftfulla person gjort det till sommarens självklara startskott som många längtar efter.

 
Yogan ackompanjeras av musik av Emil Pernblad som är gitarrist, kompositör och improvisatör inom många musikaliska sammanhang. Han är utbildad inom flamenco i Spanien var han även bott under många år och arbetat med många av de stora inom denna genre. Idag ses och hörs han spela allt från svenska visor till romsk-ryska sånger via sydamerikansk, arabisk, sefardisk och keltisk musik. Emil medverkar på en mängd skivor, turnerar flitigt och är en även uppskattad gitarrpedagog. Läs mer om Emil på hans hemsida www.emilpernblad.com
 

 


 

Slow Nature flow, ca 75 min | Sandra Adrian

En mjuk yogaklass som bjuder in till en upplevelse av medveten närvaro som genom enkla rörelser och andetag återkopplar dig till naturens element, jord, vatten, luft, eld och rymd. Här kan alla delta oavsett yogavana. Klassen leds av Hagabadets omtyckta lärare Sandra Adrian med en värme och närvaro som når varje deltagare. Här kan alla delta. Klassen avslutas med trummeditation.

 

Praktisk information

  • Dag & Tid: Tisdag 21/6 kl 17.30 – 19.00
  • Plats: Botaniska trädgården, Göteborg
  • Ta med egen yogamatta, finns ej att låna.
  • Kostnadsfritt, men föranmälan krävs.
  • Kläder efter väder. Ha gärna lager på lager, så att du kan justera under klassen. Vid regn behöver vi ställa in, meddelar då alla bokade via SMS och mejl om detta.
  • Vid förhinder, avboka din plats via formulär >>

 

Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler
 

STARTDATUM

21 juni 2022

TID

Tisdag kl. 17:30

Magisk sommaryoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

21 juni 2022

Till

21 juni 2022

Lediga platser

638

Veckodag

Tisdag

Tid

17:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

0 SEK