Magisk sommaryoga

Hagabadet i Haga

Magisk sommaryoga från VIVI rooftop

 
Den 22 juni är det dags för vår sommartradition med yoga tillsammans med vår underbara yogalärare Kitty Strand. I år kommer yogan bli något alldeles speciellt och vi kommer att sända den från vackra takbaren VIVI rooftop som ligger på Radisson Blu Riverside Hotel vid Lindholmens kajkant.
 
Yogan sänds online men ett fåtal kan vara med och yoga på plats. Vill du vinna en av dessa platser? Läs mer om du hur gör längre ner på sidan.
 

Ett härligt solflöde

Följ med oss på en sensationellt unik yogaresa. Yogan sänds från ett hemligt ställe där ett fåtal kan delta på plats. Läs mer om hur du kan vinna exklusiv VIP-plats längre ned på sidan.
 
Yogan leds av Hagabadets egna Kitty Strand som kommer att erbjuda ett härligt Solflöde som förstärkas av Emil Pernblads gitarrkonst i ljusets omfamning. Vi kommer alla att vara på olika platser men förenas genom yogan och genom vibrationer från norr till söder. Finns det nåt vackrare än att förena gemenskap, yoga, fest och levande musik med Natur? Alla är hjärtligt välkomna på klassen
 

Yoga förstärks av gitarrkonst

Musiken vi kommer att få höra vid sommaryogan kommer att baseras på improvisationer som föds i stunden. Med inspiration från yogan, akustiken, naturen och känslan som infinner sig i ögonblicket, väver Emil ihop musikaliska passager och stämningar. En och annan egen komposition kommer säkert också glimra till bland improvisationerna.
 

Om gitarrist Emil Pernblad

Emil Pernblad är gitarrist, kompositör och improvisatör inom många musikaliska sammanhang. Han är utbildad inom flamenco i Spanien var han även bott under många år och arbetat med många av de stora inom denna genre. Idag ses och hörs han spela allt från svenska visor till romsk-ryska sånger via sydamerikansk, arabisk, sefardisk och keltisk musik. Emil medverkar på en mängd skivor, turnerar flitigt och är en även uppskattad gitarrpedagog. Läs mer om Emil på hans hemsida www.emilpernblad.com
 

Tävla om en VIP-plats

I år kan du dessutom tävla om en VIP-plats så att du kan delta ihop med Kitty på plats på VIVI Rooftop. Efter yogan bjuds du och övriga deltagare på bubbel och en stunds mingel på takterrassen.
 
För att delta i tävlingen behöver du:
1. Anmäla dig till eventet på denna sida
2. Följ @hagabadet på Instagram
3. Gilla inlägget där det står ”Tävling” och lades ut 30 april.
4. Tagga den person som du vill uppleva denna magiska stund tillsammans med och ge en motivering till varför just ni två ska vinna en VIP-biljett.
 

Praktisk information

  • Vad: Magisk sommaryoga med Kitty
  • Var: Sänder online via Zoom från hemlig plats
  • När: Tisdag 22 juni, kl. 18.00
  • Kostnadsfritt event men förbokning krävs

 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 
Fotograf: Linda Forshaw @amandasmalas

LEDARE

Kitty Strand Göteborg Hagabadet

Kitty Strand

Klasser

Hatha Yoga, Hot Core Yoga, Happy afterwork flow, Lugn Vinyasa, Power Vinyasa och Yinyoga

Filosofi

Yoga är ett vackert verktyg för att komma hem till mig. För att hemma hos mig själv förstå att Miraklet är jag HELA jag här och nu!

Utbildning

Jag är självlärd och Superstolt över detta. Jag bär 36 års yogaerfarenhet och drygt 20 års kunskap som heltids yogalärare inom mig med drygt 800 timmar yoga-klasser och yogaevents per år. Som 15 åring - från några Hatha yogakurser växte och växer fortfarande min yogakärlek - inom yogans många grenar - vidare genom oerhört många retreats, workshops, böcker, daglig egen forskning. Men mest av allt genom att undervisa. Jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner mina yogisar ständigt, om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel.

STARTDATUM

22 juni 2021

TID

Tisdag kl. 18:00