Magisk sommaryoga i Botaniska

Hagabadet i Haga

Magisk sommaryoga med Hagabadet i Botaniska

Vi firar traditionsenligt sommarens ankomst genom att åter bjuda in till en spännande yogakväll i Göteborgs ljuvliga Botaniska trädgård. Vi ser verkligen fram emot detta och hoppas att du vill dela kvällen med oss. Eventet är kostnadsfritt men förbokning krävs.
 

Nytt för i år

Vi kommer att erbjuda två olika yogaklasser så att du verkligen får precis det du behöver just nu. Du väljer på plats vilken klass du vill delta i.
 

Yogalärare Kitty Strand och DJ Åska-Saga
Yogalärare Kitty Strand och DJ Åska-Saga

Solflöde, 75 min | Kitty Strand och DJ Åska-Saga

En flödande yogaklass som leds av Hagabadets uppskattade yogalärare Kitty Strand. Bli ett med solens passion och ljus, sväva med lekfullhet och inspireras av kreativitet. Här blandas utmanande asanas med varma skratt. Kitty har under många år lett Hagabadets yoga i Botaniska och har med sin kraftfulla person gjort det till sommarens självklara startskott som många längtar efter.
 
Yogan ackompanjeras av musik av DJ Åska-Saga, som har ett brett musikspektra och kommer under denna yoga-resa ta oss igenom ett ambient drömskt musiklandskap med influenser från olika kulturer och världsdelar. Genom korallrev, glittrande vattenfall, dansande trädkronor och rymd för att ta oss till resonans med alla element både utom och inom oss.
 

Yogalärare Sandra Adrian
Yogalärare Sandra Adrian håller en klass i Slow Flow med Gongbad och meditation

Slow flow med Gongbad och meditation, 75 min | Sandra Adrian

En mjuk yogaklass med enklare rörelser som bjuder in till en inre resa. Här kan alla delta oavsett yogavana. Klassen leds av Hagabadet omtyckta lärare Sandra Adrian med en värme som når varje deltagare. Under meditationen kommer Sandra att spela på gongen, vars vibrationer hjälper dig att nå djupare i din avkoppling och återhämtning.
 

Praktisk information

  • Dag & Tid: Måndag 17/6 kl 17.30 – 19.00
  • Plats: Botaniska trädgården, Göteborg
  • Ta med egen yogamatta, finns ej att låna.
  • Kostnadsfritt, men föranmälan krävs.
  • Kläder efter väder. Ha gärna lager på lager, så att du kan justera under klassen. Vid regn behöver vi ställa in, meddelar då alla bokade via SMS och mejl om detta.
  • Vid förhinder, avboka din plats via formulär >>

 
Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler
 

STARTDATUM

17 juni 2019

TID

Måndag kl. 17:30

Magisk sommaryoga i Botaniska

VÄLJ KURSPERIOD