Jivamukti Yoga Masterclass

Hagabadet i Haga

Ta din yogapraktik till nästa nivå

Är du redo att ta din yogapraktik till en ny nivå, eller bara är nyfiken och intresserad av att fördjupa din yoga? Välkommen på en 120 minuter lång filosofisk Yoga Masterclass med både teknik i yogapositionerna och hands on assisteringar av Olivia.
 

Om klassen

I denna Jivamukti masterclass ingår mantrameditation, fysiskt krävande dynamiska asanas och inversioner. Jivamuktiyoga är en form av vinyasayoga, vilket innebär att andetaget och rörelse blir till ett. Klassen har även inslag från den globala Jivamukti Yoga rörelsen med ett specifikt globalt tema, s.k. focus of the month. Vi avslutar med meditation och djupavslappning för återhämtning och integrering av praktiken.
 
I Jivamukti Yoga dedikerar vi klassen till något högre, större utanför oss själva för att komma i kontakt med högra medvetande och spiritualitet. Jivamukti är en yogaform som kombinerar fysiskt ansträngande praktik med spirituell och intellektuell utveckling.
 
I en Yoga masterclass är syftet alltid att ta dig längre in i din praktik och lära dig mer genom olika teman och fokus.
 

Passar dig med tidigare erfarenhet

Du behöver inte ha praktiserat Jivamuktiyoga tidigare, men observera att klassen inte är till för helt nybörjare, utan passar dig med tidigare erfarenhet av fysisk yoga.
 
I denna masterclass erbjuds fysisk hands on assisstering från yogaläraren. Assisteringar ges för att du ska komma djupare i din praktik och kanske ta dig förbi både mentala såväl som fysiska blockeringar. Det är alltid helt okej att avstå från fysisk assistering, men kom ihåg att tala om för läraren om du inte önskar att vidröras i din praktik.
 

Praktisk information

  • Vad: Jivamukti Yoga Masterclass
  • När: Lördag 23 oktober
  • Tid: 12.00 – 14.00
  • Var: Hagabadet Haga, yogastudion
  • Lärare: Olivia Niccolina

Pris

Ordinarie pris: 400:- kontakta info@hagabadet.se för att uppgradera ditt besök med spaentré
Medlemspris: 300:-
 
Medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsregler bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

STARTDATUM

23 oktober 2021

TID

Lördag kl. 12:00

PRIS

400 kr

Jivamukti Yoga Masterclass

VÄLJ KURSPERIOD

Från

23 oktober 2021

Till

23 oktober 2021

Lediga platser

16

Veckodag

Lördag

Tid

12:00

Tillfällen

1

Pris

400 SEK