GravidYoga Relax, 4 veckor

Hagabadet i Haga

Din stund av återhämtning med dig och ditt barn

Gravidyoga Relax är en mjukare yogaklass utvecklad för dig som är gravid och hjälper dig att förbereda dig inför förlossningen. Den lugnar kroppen och stärker dig mentalt så att du ska kunna slappna av före, under och efter födseln samt lindra eventuella smärtor. Detta är klassen för dig som längtar efter stunder av att få släppa taget och guidas in i närvaro, mjuk rörelse och total avslappning.
 

Om kursen

Gravidyoga Relax är en mjukare och lugnare klass än Yoga för Gravida. Den passar dig som av någon anledning är ledig dagtid och behöver fokus på återhämtning och stressreducering.
I den här gravidyogakursen både lugnar och stärker du kroppen, men med större fokus på återhämtning än i vår kurs Yoga för gravida.
 

Klassen bygger på att förbereda dig mentalt och ger dig tekniker för att lindra eventuella smärtor under graviditet och förlossning. Fokus ligger på återhämtande positioner, uppmjukande rörelser, mindfulness, andningsövningar och avslappning som är bra för dig och barnet.
 

Du får med dig verktyg att släppa på spänningar, fysiska såväl som mentala, samt släppa taget om stress och oro i din vardag och lugnt få landa in i Dig tillsammans med ditt barn.
 

4 tillfällen à 55 minuter.

Vid varje kurstillfälle har du tillgång till vår spaoas med varma pooler, varma bastubad, relax och avkopplande spafåtöljer. Vi vill verkligen rekommendera att du tar dig tid att njuta av våra miljöer och våra möjligheter till avkoppling inför din förlossning
 

Kursen passar

Denna lugnare gravidyogakurs passar dig som har stort behov av återhämtning och avkoppling. Den passar därför även fint för dig som är sjukskriven pga smärtor och/eller hög fysisk/psykisk belastning.
 

Inga erfarenheter krävs utan kursen passar både dig som är ny på yogamattan och dig med mer erfarenhet.
 

Kursen kan påbörjas när som helst under graviditeten och det fungerar att delta fram till förlossning.
 

Det här får du

 • 4 tillfällen á 55 min.
 • Lån av yogamattor, bolster och filt.
 • Tillgång till välutbildad lärare.
 • Fri tillgång till spa, bad och sköna bastu vid varje tillfälle.
 • Avkoppling inför förlossningen.
 • Tillgång till lyxprodukter från Kerstin Florian.

 

Praktisk information

Kursen leds av välutbildad och specialutbildad yogalärare med fokus på den gravida kvinnan. Bolster, yogamatta, filtar och block lånar du av oss. Efter kursstart återbetalas ingen kurskostnad.

 • Plats: Hagabadet Haga
 • Kursstart: 2020-11-12 (4 ggr)
 • Kursdagar: Torsdag kl 14.30
 • Kursledare: Marissa Laurin
 • Frotté ingår

 

Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.

 

LEDARE

Marissa Laurin Yogalärare

Marissa Laurin

Klasser

Power Vinyasa

Filosofi

Yogan jag delar kan beskrivas som en utforskande och inkännande yoga där somatiska flödande rörelser varvas med utmanande stärkande positioner. Jag inspireras av traditionell yogisk filosofi som vedanta, yogasutras och tantra samt zen-buddism och mindfullness. Jag drivs av att vidareförmedla yogans förmåga att få oss att hitta tillfredsställelsen i nuet - i en närvaro där kroppsmedvetenhet, ett vilande sinne och tillåtelse till våra känslor ger oss en djup kontakt med vårt innersta samt kanske till något större än oss själva.

Utbildning

Jag har yogat i 12 år och hållit på med många olika yogatraditioner från Astanga, Anusara, olika typer av Hatha till Yinyoga och även Kundalini. Jag har gått en 270-timmars utbildning i Samayoga, som kan beskrivas som en tillåtande, kreativ hathayogaform samt en utbildning i Yinyoga på YogaDevi.

STARTDATUM

12 november 2020

TID

Torsdag kl. 14:30

PRIS

1199 kr

GravidYoga Relax, 4 veckor

VÄLJ KURSPERIOD

Från

12 november 2020

Till

3 december 2020

Lediga platser

14

Veckodag

Torsdag

Tid

14:30

Tillfällen

4

Antal deltagare

Pris

1199 SEK