Aquarian Sadhana - en magisk yogamorgon

Hagabadet i Haga

Aquarian sadhana – en magisk morgon

Välkommen på Aquarian sadhana – kundaliniyogans berömda morgonritual. Denna morgonritual skapades för att vi lättare ska hantera livet i övergången till den nu rådande informationsåldern, det som inom astrologin kallas för vattumannens tidsålder.
 
Den tid vi lever i är fantastisk då den är fylld av vetenskap, kunskap och insikt för oss människor. Men den kan samtidigt kan vara utmanande för oss människor då vi lever i ett ständigt flöde av information, vilket kan skapa stress och psykisk ohälsa.
 
Inom kundaliniyoga-traditionen menar man att Aquarian Sadhana leder till ökad kroppsmedvetenhet, förbättrad hälsa fysiskt och mentalt, och att vi dessutom får ökad energi, uthållighet, kreativitet och medkänsla vilket gör oss till mer kärleksfulla människor. Att yoga och meditera tillsammans med mantran har djup påverkan på ditt undermedvetna.
 
Denna praktik sker under morgontimmarna för vara extra gynnsam. Att praktisera mantra och meditation tillsammans med andra förstärker effekten och upplevelsen. Ett magiskt sätt att möta dig själv och dagen med hjälp av yoga.
 

Om klassen

Vi börjar kl 06.45 med att recitera Japji Sahib och gör sedan ett härligt yogapass med enkla rörelser. Därefter följer djupsavslappning och vila i gongbad, yogaläraren spelar på det uråldriga instrumentet gong vars ljudvibrationer tar dig djupt ner i lugn och ro och återhämtning. Efter det är det dags för vacker mantrameditation där vi alla sjunger tillsammans. Japji Sahib och mantran kommer finnas på papper på plats. Sadhanan pågår till ca kl. 09.00.
 
Denna klass passar alla nivåer av yogautövare, men det är en fördel är om du någon gång tidigare prövat Kundaliniyoga.

 

Praktisk information

  • Dag: Fredag 7 januari 2022
  • Tid: kl. 06.45 – 09.15
  • Plats: Hagabadet Haga
  • Yogalärare: Johanna Hellén

 

Pris

För medlem 300:-
För icke medlem 400:
Medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Johanna Hellén Yogalärare

Johanna Hellén

Klasser

Kundaliniyoga

Filosofi

Yoga för mig är en plats för transformation, läkning och att ”hitta hem”. Ett sätt att möta alla sidor av sig själv, ljus som mörker, och att stå kvar i det - i kärlek. Jag tror stenhårt på det som Yogi Bhajan en gång sa: ”Yoga gör dig inte till en bättre person. Den gör dig till du.” Den allra vackraste gåvan.

Utbildning

Jag är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan. Jag gick min utbildning på Mangalam utanför Varberg med lärare som Emma Öberg, Gurudass Kaur, Guru Mehr med flera. Jag har yogat i 10 år och vidareutbildar mig regelbundet, nu närmast i medicinsk yoga.

STARTDATUM

7 januari 2022

TID

Fredag kl. 06:45

PRIS

400 kr

Aquarian Sadhana - en magisk yogamorgon

VÄLJ KURSPERIOD

Från

7 januari 2022

Till

7 januari 2022

Lediga platser

18

Veckodag

Fredag

Tid

06:45

Tillfällen

1

Pris

400 SEK