Aquarian Sadhana - en magisk yogamorgon

Hagabadet i Haga

Aquarian sadhana – en magisk morgon

Välkommen på Aquarian sadhana – kundaliniyogans berömda morgonritual. Denna morgonritual skapades för att vi lättare ska hantera livet i övergången till den nu rådande informationsåldern, det som inom astrologin kallas för vattumannens tidsålder.
 
Den tid vi lever i är fantastisk då den är fylld av vetenskap, kunskap och insikt för oss människor. Men den kan samtidigt kan vara utmanande för oss människor då vi lever i ett ständigt flöde av information, vilket kan skapa stress och psykisk ohälsa.
 
Inom kundaliniyoga-traditionen menar man att Aquarian Sadhana leder till ökad kroppsmedvetenhet, förbättrad hälsa fysiskt och mentalt, och att vi dessutom får ökad energi, uthållighet, kreativitet och medkänsla vilket gör oss till mer kärleksfulla människor. Att yoga och meditera tillsammans med mantran har djup påverkan på ditt undermedvetna.
 
Denna praktik sker under morgontimmarna för vara extra gynnsam. Att praktisera mantra och meditation tillsammans med andra förstärker effekten och upplevelsen. Ett magiskt sätt att möta dig själv och dagen med hjälp av yoga.
 

Om klassen

Vi börjar kl 06.45 med att recitera Japji Sahib och gör sedan ett härligt yogapass med enkla rörelser. Därefter följer djupsavslappning och vila i gongbad, yogaläraren spelar på det uråldriga instrumentet gong vars ljudvibrationer tar dig djupt ner i lugn och ro och återhämtning. Efter det är det dags för vacker mantrameditation där vi alla sjunger tillsammans. Japji Sahib och mantran kommer finnas på papper på plats. Sadhanan pågår till ca kl. 09.15
 
Denna klass passar alla nivåer av yogautövare, men det är en fördel är om du någon gång tidigare prövat Kundaliniyoga.
 

Yogalärare Johanna Hellén

Johanna är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare. Hon är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan. Hon gick utbildning på Mangalam med lärare som Emma Öberg, Gurudass Kaur, Guru Mehr med flera. Hon har praktiserat yoga i över 10 år och vidareutbildar sig regelbundet, nu närmast i medicinsk yoga. Johanna säger själv: Yoga för mig är en plats för transformation, läkning och att hitta hem. Ett sätt att möta alla sidor av sig själv, ljus som mörker, och att stå kvar i det – i kärlek.
 

 

Praktisk information

Tid: fredag 27 augusti kl. 6.45 – 9.15
Plats: Hagabadet Haga
Yogalärare: Johanna Hellén
 

Pris

Pris för medlemmar 199 kr
Pris icke medlem 299 kr
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Johanna Hellén Yogalärare

Johanna Hellén

Klasser

Kundaliniyoga

Filosofi

Yoga för mig är en plats för transformation, läkning och att ”hitta hem”. Ett sätt att möta alla sidor av sig själv, ljus som mörker, och att stå kvar i det - i kärlek. Jag tror stenhårt på det som Yogi Bhajan en gång sa: ”Yoga gör dig inte till en bättre person. Den gör dig till du.” Den allra vackraste gåvan.

Utbildning

Jag är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan. Jag gick min utbildning på Mangalam utanför Varberg med lärare som Emma Öberg, Gurudass Kaur, Guru Mehr med flera. Jag har yogat i 10 år och vidareutbildar mig regelbundet, nu närmast i medicinsk yoga.

STARTDATUM

27 augusti 2021

TID

Fredag kl. 06:45

PRIS

299 kr

Aquarian Sadhana - en magisk yogamorgon

VÄLJ KURSPERIOD

Från

27 augusti 2021

Till

27 augusti 2021

Lediga platser

8

Veckodag

Fredag

Tid

06:45

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

299 SEK