Workshop Yoga - "RELAX, RELEASE AND RESTORE"

Hagabadet Drottningtorget

Att ta tid för dig själv nu, är att ge dig själv tid senare.

 
Yogalärarna Anna Nykvist och Sandra Adrian bjuder in till Relax, Release och Restore, en yogaworkshop skapad för att erbjuda djup avslappning, vila och återhämtning.
 

Vila ger goda effekter på lång sikt

För att må riktigt bra behöver vi både aktivitet och vila, men aktiviteterna tar ofta så stor plats att vi prioriterar bort vilan. Vila innebär så mycket mer än bara den sömn du får på natten. Avslappning behövs även i vaket tillstånd, det ger förutsättningar för kroppen att kunna släppa på spänningar, så att ny energi kan flöda in i kroppen igen.
 
Regelbunden avslappning ger inte bara ett inre lugn i stunden, utan även goda effekter på längre sikt. Ökad mental närvaro och koncentration, mer ork och ökat flöde ger mindre värk och stelhet i kroppen genom minskade blockeringar i vävnaderna. Kropp och sinne är förankrade, och stress i sinnet ger konsekvenser i kroppen.
 
Kunskaper om detta har länge använts i den österländska traditionen, och det är först på senare år vi i väst börjat förstå vidden av hälsovinsterna i de yogiska metoderna; Restorative Yoga, Yoga Nidra, Meditation och Gong. Metoder som du alla kommer få ta del av under workshopen.
 

Om workshopen

I ljudvågorna från gongen kommer du i kontakt med ett djupare tillstånd där avslappning kan ske, frekvenserna går genom huden ända ner på cellnivå. Restorative (återhämtande) yoga är en stilla yogaform där du guidas in i liggande eller sittande, passiva positioner, skönt stöttad av t.ex. bolster, kuddar, filtar och klossar.
 
Positionerna är terapeutiskt skapade utifrån den yogiska visdomen om att välbefinnande ökar med en frisk ryggrad. Yoga Nidra, yogisk sömn, är en guidad, mycket effektiv djupavslappning.
 

Workshopen passar alla oavsett ålder, fysiska begränsningar eller tidigare erfarenhet av yoga. Du kan också kombinera yogaworkshopen med en stund i Hagabadet Drottningtorgets vackra spa-avdelning.
 

Leds av Sandra Adrian & Anna Nykvist

Sandra Adrian är internationellt certifierad yogalärare, och undervisar hathayoga med element av Anusara och Embodied Flow, samt är utbildad i Yinyoga och Restorative yoga. Sandra har också studerat vid Shanti School of Yoga and Vedanta Studies i Indien. Hon fortsätter kontinuerligt att utbilda sig och söka ny kunskap. Hennes varma, lugna och inspirerande sätt lyser igenom i hennes undervisning och brukar vara mycket uppskattad. Yoga för mig är både en passion och ett livslångt lärande som erbjuder ständig utveckling, såväl fysiskt, mentalt som spirituellt.
 
Anna Nykvist är utbildad hälsoutvecklare, massageterapeut och är internationellt certifierad Kundaliniyogalärare. Hon har även gått kurser i Yin yoga, Gong och Mindfulness och har ett stort intresse för psykologi, hälsa och personlig utveckling. En av hennes grundläggande värderingar är tron på människans förmåga att växa och utvecklas under hela livet. Vi kan och vågar så mycket mer än vi tror om vi bara ger oss själva chansen.
 

Spa ingår

I samband med workshopen får du tillgång till spa både före och efter workshopen (värde 699 kr). Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • Dag: Söndag 17 mars 2019
  • Tid: kl. 11.00 – 14.00
  • Ledare: Sandra Adrian & Anna Nykvist

 
Pris för medlemmar är 399 kr, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.
 

STARTDATUM

17 mars 2019

TID

Söndag kl. 11:00

PRIS

799 kr

Workshop Yoga - "RELAX, RELEASE AND RESTORE"

VÄLJ KURSPERIOD

Från

17 mars 2019

Till

17 mars 2019

Lediga platser

9

Veckodag

Söndag

Tid

11:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

799 SEK