Workshop - Relax, Release and Restore

Hagabadet Drottningtorget

Att ta tid för dig själv nu, är att ge dig själv tid senare.

 
Yogalärarna Anna Nykvist och Sandra Adrian bjuder in till Relax, Release och Restore, en yogaworkshop skapad för att erbjuda djup avslappning, vila och återhämtning.
 

Vila ger goda effekter på lång sikt

För att må riktigt bra behöver vi både aktivitet och vila, men aktiviteterna tar ofta så stor plats att vi prioriterar bort vilan. Vila innebär så mycket mer än bara den sömn du får på natten. Avslappning behövs även i vaket tillstånd, det ger förutsättningar för kroppen att kunna släppa på spänningar, så att ny energi kan flöda in i kroppen igen.
 
Regelbunden avslappning ger inte bara ett inre lugn i stunden, utan även goda effekter på längre sikt. Ökad mental närvaro och koncentration, mer ork och ökat flöde ger mindre värk och stelhet i kroppen genom minskade blockeringar i vävnaderna. Kropp och sinne är förankrade, och stress i sinnet ger konsekvenser i kroppen.
 
Kunskaper om detta har länge använts i den österländska traditionen, och det är först på senare år vi i väst börjat förstå vidden av hälsovinsterna i de yogiska metoderna; Restorative Yoga, Yoga Nidra, Meditation och Gong. Metoder som du alla kommer få ta del av under workshopen.
 

Om workshopen

I ljudvågorna från gongen kommer du i kontakt med ett djupare tillstånd där avslappning kan ske, frekvenserna går genom huden ända ner på cellnivå. Restorative (återhämtande) yoga är en stilla yogaform där du guidas in i liggande eller sittande, passiva positioner, skönt stöttad av t.ex. bolster, kuddar, filtar och klossar.
 
Positionerna är terapeutiskt skapade utifrån den yogiska visdomen om att välbefinnande ökar med en frisk ryggrad. Yoga Nidra, yogisk sömn, är en guidad, mycket effektiv djupavslappning.
 

Workshopen passar alla oavsett ålder, fysiska begränsningar eller tidigare erfarenhet av yoga. Du kan också kombinera yogaworkshopen med en stund i Hagabadet Drottningtorgets vackra spa-avdelning.
 

Leds av Sandra Adrian & Anna Nykvist

Sandra Adrian är internationellt certifierad yogalärare, och undervisar hathayoga med element av Anusara och Embodied Flow, samt är utbildad i Yinyoga och Restorative yoga. Sandra har också studerat vid Shanti School of Yoga and Vedanta Studies i Indien. Hon fortsätter kontinuerligt att utbilda sig och söka ny kunskap. Hennes varma, lugna och inspirerande sätt lyser igenom i hennes undervisning och brukar vara mycket uppskattad. Yoga för mig är både en passion och ett livslångt lärande som erbjuder ständig utveckling, såväl fysiskt, mentalt som spirituellt.
 
Anna Nykvist är utbildad personalvetare, hälsoutvecklare och massageterapeut. Hon gjorde sin första yogautbildning inom kundaliniyogatraditionen och har sedan dess utforskat och fördjupat sig inom andra stilar så som hatha, yin, restorative, gong och mindfulness. Hon har ett stort intresse för psykologi, hälsa och personlig utveckling. En av hennes grundläggande värderingar är tron på människans förmåga att växa och utvecklas under hela livet. Vi kan och vågar så mycket mer än vi tror om vi bara ger oss själva chansen.
 

Spa ingår mot tillägg

Du kan uppgradera för tillgång till spa. Du får då tillgång till spa före eller efter workshopen (värde 699 kr). Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • Dag: Söndag 8:e november 2020
  • Tid: kl. 11.00 – 14.00
  • Ledare: Sandra Adrian & Anna Nykvist

Pris

Pris för medlemmar är 299 kr
Pris icke medlem är 499 kr exkl spa
medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.
 

STARTDATUM

8 november 2020

TID

Söndag kl. 11:00

PRIS

499 kr

Workshop - Relax, Release and Restore

VÄLJ KURSPERIOD

Från

8 november 2020

Till

8 november 2020

Lediga platser

11

Veckodag

Söndag

Tid

11:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

499 SEK