Workshop - Flying Yoga

Hagabadet Drottningtorget

Workshop – Ge din yoga vingar

Välkommen till en workshop för dig som är nyfiken på Flying Yoga. I denna nybörjarvänliga klass kommer du att få lära dig grunderna och känna hur hammocken hjälper dig att för att hitta rätt placering i positionerna.

 

Om klassen

Flygande yoga kanske låter avancerat och ser mer eller mindre omöjligt ut på bild. Men det är som att cykla med stödhjul och kan ofta vara enklare än vanlig yoga.

 

I den här workshopen kommer du att utmana din koordination, styrka och rumsuppfattning. Du kommer att jobba med gravitationen istället för mot den och du kommer hela tiden ha något att hålla i.
 

Flygande yoga är en injektionscocktail av lekfullhet, mod, stolthet och självförtroende. Läs mer om Flying yoga här >>

 

Klädtips till flying yoga

Välj tighta byxor i bomull som slutar under knät. Uteslut löpartights med blixtlås bak på rumpan och nere på benen då de kan skada hammocken. Välj t-shirt före linne för att skydda armhålan – det håller även hammockarna fräschare.
 

Välj höghalsat över urringat om du har byst eftersom det förekommer positioner då du är vågrät uppochned. Barfota (eller i strumpläst), inga klockor, inga stora smycken.
 

Spa ingår

I samband med workshopen får du tillgång till spa (inkl. frotté) både före och efter workshopen. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • Dag: Tisdag 20 augusti
  • Tid: 14.00 – 15.30
  • Ledare: Milla Floryd
  • Pris: 499 inkl. spa och frotté

 
Pris för medlemmar är 199 kr, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Yogalärare Milla Floryd

Milla Floryd

Milla Floryd är ärlig och ren i sin yogaundervisning. Hon är en lugn, trygg och välutbildad yogalärare med mängder av kunskap. Hon tycker om att använda kroppen som väg till sinnet; Att genom medvetenhet landa i den fysiska varelsen och på så vis finna ett skärpt fokus som stillar tanken och skapar plats för ett djupare och lugnare andetag.

Milla baserar sin undervisning på anatomisk kunskap och egna erfarenheten av att ha använt sin kropp som arbetsverktyg i sitt yrke som luftakrobat och performanceartist.

Hon inspireras av livet omkring oss, årstiders växlingar, dagens och natten. Milla har ett utvecklat språk i sina verbala coachning och är en tydlig och pedagogiskt lärare och guide.

Mila Floryd är en av Sveriges yogaprofiler och är den som lyft FlyingYoga i Sverige.

STARTDATUM

20 augusti 2019

TID

Tisdag kl. 14:00

PRIS

499 kr

Workshop - Flying Yoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

20 augusti 2019

Till

20 augusti 2019

Lediga platser

19

Veckodag

Tisdag

Tid

14:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

499 SEK