Workshop - Flying Yoga

Hagabadet Drottningtorget

Workshop med flygande yoga och soundhealing

 
Den här speciella stunden inleds med en lugn guidning av hur yogagungan kan stötta och avlasta dig in i vilsamma och avslappnande positioner. Du kommer att få uppleva hur det är att få vara buren och tryggt gunga viktlös i luften i din privata, avskärmande kokong.
 
Med hjälp av yogagunga och de helande vibrationerna från instrumentet gong tar vi dig med på en djupgående och kraftfull resa in i ditt inre.
 
Här kan allt det som du vill lämna i det gångna året rinna av och ge utrymme för det du vill bjuda in till det nya år som står för dörren.
 

Sätt din sankalpa för 2022

Med hjälp av gongens helande vibrationer sätter du din sankalpa (intention) för 2022. Att sätta din sankalpa är långt mer än ett nyårslöfte, det är ett sätt att så ett inre frö för din framtid, som sedan slår rot och växer vidare inom dig. En sankalpa kan också innebära ett klarare sinne, tydligare fokus, ett mål och mening som leder dig framåt i livet.
 
Med soundhealing från den stora planet-gongen får din sankalpa djupare fäste genom att dina energicenter öppnas så kropp och sinne kan släppa blockeringar och frigöra mer flöde av energi så att du får möjlighet att släppa det gamla och möta det nya året.
 

Lugna obalanser med soundhealing

Genom den unika kombination av restorative yoga och soundhealing från gongen får du djupavslappning så dina energicenter öppnas, och kropp och sinne kan släppa blockeringar och frigöra mer flöde av energi så att du får möjlighet till djup återhämtning och läkning. Soundhealing (ljudterapi) har i årtusenden använts för att läka och lugna obalanser.
 
Det bästa av allt är att du behöver inte göra något annat än att vila, njuta, och låta gungan och gongen arbeta för dig.
 

Passar alla nivåer

Denna workshop passar alla nivåer, även dig som inte provat flygande yoga tidigare.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • Dag: 2 januari
  • Tid: 13.30 -15.30
  • Ledare: Milla Floryd & Sandra Adrian
  • Inkludera spa till ditt besök genom att kontakta info@hagabadet.se

 

Pris

Ordinarie pris: 400:-
Medlemspris: 300:-
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

STARTDATUM

2 januari 2022

TID

Söndag kl. 13:30

PRIS

400 kr

Workshop - Flying Yoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

12 december 2021

Till

12 december 2021

Lediga platser

0

Veckodag

Söndag

Tid

13:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

400 SEK

Från

2 januari 2022

Till

2 januari 2022

Lediga platser

11

Veckodag

Söndag

Tid

13:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

400 SEK