Inspirationsdag - Ditt bästa jag

Hagabadet Drottningtorget

Bli ditt bästa jag!

Det går att utveckla sig livsstark på ett sätt som är livslångt hållbart. När vi släpper tankar på utseende och hälsotrender och landar ner i oss själva och vår biokemi börjar kropp och sinne ge dig gensvar. Kroppen vill inget hellre än att vara frisk och stark men dagens samhälle stjälper oss om vi inte förstår hur vi ska navigera och vad vi behöver lära oss igen.

 

Dagens tema: Kvinnohälsa, kvinnlig energi och hormonbalans
 
Välkommen: Söndagen den 24/9 kl 15.00 – 19.30, hälsomässa start 14.15
 
Funmed & Hagabadet arrangerar denna livsdag tillsammans utifrån att vi vet att med rätt verktyg, bra stöd och en hållbar och långsiktig strategi kan du höja den upplevda livskvaliteten. Energi, minskad smärta, glädje är pusselbitar som faller på plats när vi ger rätt förutsättningar.
 

Program för dagen

Dagens kunskapsspridare och inspiratörer är handplockade för att erbjuda dig att börja lägga ditt pussel och skapa möjligheter att Leva livet levande. Länge.

Christer Olsson

Lev Livet Levande handlar om autenticitet, sårbarhet, lust, glädje, hopp, lycka i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet.

 
Välkommen att lyssna på Christer Olssons nya föreläsning. Upplev hans unika förmåga att förklara hur vi kan leva livet levande. Hans sunda förnuft, genuinitet, karisma och förmåga att sätta fingret på det som är viktigt tar oss rakt in i kärnan av vad vi som människor behöver för att leva och må bättre.
 
I en ständigt föränderlig värld måste vi idag våga vara mer prövande lärande och därigenom levande.
 

Jenny Koos

Även känd som Vulverine, har studerat, föreläst, undervisat, skrivit och debatterat i ämnet kvinnohälsa i över tio år. Hon hjälper kvinnor att må bra i sina kroppar och på ett lättförståeligt sätt förklara sambanden mellan kost, livsstil och kvinnokroppens unika hormonfluktuationer. Denna dag är fokus; hur hormoner känns i kroppen.
 
Jenny är lärare på Justisse College International, en tvåårig utbildning för handledare i fertilitetsförståelse och utbildar i Kvinnohälsa på Funktionsmedicinska Institutet.
 

Jannike Fernström

Är legitimerad läkare sedan 2008, erfaren distriktsläkare och specialist i Allmänmedicin sedan 2015 samt har fördjupat sig i funktionsmedicin på Funmed Academys program för läkare.

 
Jannike arbetar med framtidens medicin redan idag. Hon är en erfaren legitimerad läkare, numera specialiserad på funktionsmedicin hos Funmed. Jannike söker efter och behandlar de bakomliggande orsakerna till ohälsa, ofta kroniska livsstilsrelaterade sjukdomar. Genom avancerade labbtester och livsstilsanalyser utvecklar hon tillsammans med patienten en plan för hur patienten kan återfå sin fulla hälsa.
Denna dagens fokus: Äg din egen hälsa
 

Mija Griborn

Är yogalärare och ansvarar för Hagabadets utveckling inom området yoga, mindfulness, soundhealing och meditation. Hon guidar dig genom olika pauser under dagen och kvällen.

 

Ewa Meurk

Dagens konferencier – är en uppskattad utbildare, influencer och föreläsare inom funktionsmedicinsk hälsa, med fokus på metabol funktion och hormonell balans. Hon är även en uppskattad guide på livsstilsresan mot god hälsa.

 

Paus & Mässa

På plats finns möjlighet att delta i en härlig och inspirerande mässa med chans att göra:

 • Blodtrycksmätning
 • Blodsockermätning
 • Kroppssammansättningstest
 • Ketomätning
 •  
  Samt med möjlighet att prova

 • Rött ljus
 • Vibrationsplatta
 • Lymfamassage
 • Acu Cups
 • Emsella-stolen (världsunik behandling av bl.a. urininkontinens – Läs mer)
 •  

  Praktisk information:

  När: Söndag 24 september
  Tid:14.15-19.30
  Var: Hotel Radisson Blue Scandinavia
  Arrangör: Ett samarbete mellan Funmed & Hagabadet. Funmed är läkarklinik inom precisionshälsa och Funktionsmedicin. Hagabadet är livsstilsoasen med fokus på träning, återhämtning, stresshantering, behandling och hälsometoder.
   

  Pris

  Ord pris: 495 kr
  Medlemspris 395 kr

   
  Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
   

  STARTDATUM

  24 september 2023

  TID

  Söndag kl. 15:00

  PRIS

  495 kr

  Inspirationsdag - Ditt bästa jag

  VÄLJ KURSPERIOD

  Från

  24 september 2023

  Till

  24 september 2023

  Lediga platser

  5

  Veckodag

  Söndag

  Tid

  15:00

  Tillfällen

  Antal deltagare

  Pris

  495 SEK