Kortkurs - Yoga för nybörjare

Hagabadet Drottningtorget

För dig som aldrig har stått på en yogamatta

Är du nyfiken på yoga men ALDRIG satt din fot i en yogasal? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en kort prova-på-kurs under 4 tillfällen.
 

Yogakurs för dig som är ovan

Yoga har under senare tid växt otroligt mycket och allt fler utövar yoga regelbunden. Det är en bra metod både för att öka styrka, öka rörlighet, minska stress och lugna ner. Du märker snabbt att du landar mer i dig själv.
 
Under 75 minuter, under 4 tisdagar, får du lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.
 
Vår erfarna yogalärare kommer att visa dig de vanligaste yogapositionerna, redskapen, andningsteknik och det du behöver veta för att känna dig bekväm på yogamattan.
 
Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här workshopen är för dig för att du ska känna dig bekväm.
 

Det här kommer du att lära dig

  • Introduktion till yoga
  • Praktisk kunskap
  • Teoretisk kunskap
  • Grundläggande positioner
  • Andningsteknik

 

Klädsel

Mjuka sköna kläder som är enkla att röra sig i. Man yogar barfota men det kan vara skönt att ha ett par strumpor på sig när man går in i salen eller vid avslutningen. En sportBH eller en rejälare bh som håller bysten på plats är också skönt.
 
Lån av yogamatta, bolster m.m. ingår
 

Spa ingår

Vårt spa på är något alldeles speciellt. En varm, ångande och mjuk oas. Vi erbjuder flera vattenbehandlingar med syfte att få din kropp och sinne må extra bra. Mindfulness ihop med vatten helt enkelt. Så när du kommer till oss på kurs ingår såklart även vårt spa.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • När: Tisdagar med start 22 februari
  • Tid: 19:00 – 20:15
  • Antal platser: 20
  • Efter kurser (fr 20.15) kan du njuta en stund i vårt spa (dock ej lån av frotté)

 

Pris

Medlemspris 900 kr
Ordinarie pris 1300 kr inkl spa (medtag egen frotté)
medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.
 

LEDARE

Martin Karlbom Hagabadet

Martin Karlbom

Martin Karlbom är en av våra mest uppskattade lärare. Han har lång erfarenhet, gedigen kunskap och är en duktig pedagog. Han är en lugn och trygg yogalärare med en stark tro på kroppens förmåga och egna drivkraft att uppnå balans.

Då Martin är både yogalärare, terapeutisk yogalärare, personlig tränare och träningsinstruktör med 20 års erfarenhet har han ett brett spektrum med erfarenhet och en djup kunskapsbank att gräva ur.

STARTDATUM

22 februari 2022

TID

Tisdag kl. 19:00

PRIS

1300 kr

Kortkurs - Yoga för nybörjare

VÄLJ KURSPERIOD

Från

22 februari 2022

Till

15 mars 2022

Lediga platser

18

Veckodag

Tisdag

Tid

19:00

Tillfällen

4

Pris

1300 SEK