Kortkurs - Yoga för nybörjare

Hagabadet Drottningtorget

För dig som aldrig har stått på en yogamatta

Är du nyfiken på yoga men ALDRIG satt din fot i en yogasal? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en kort prova-på-kurs under 4 tillfällen.
 

Yogakurs för dig som är ovan

Yoga har under senare tid växt otroligt mycket och allt fler utövar yoga regelbunden. Det är en bra metod både för att öka styrka, öka rörlighet, minska stress och lugna ner. Du märker snabbt att du landar mer i dig själv.
 
Under 75 minuter, under 4 tisdagar, får du lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.
 
Vår erfarna yogalärare kommer att visa dig de vanligaste yogapositionerna, redskapen, andningsteknik och det du behöver veta för att känna dig bekväm på yogamattan.
 
Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här workshopen är för dig för att du ska känna dig bekväm.
 

Det här kommer du att lära dig

  • Introduktion till yoga
  • Praktisk kunskap
  • Teoretisk kunskap
  • Grundläggande positioner
  • Andningsteknik

 

Klädsel

Mjuka sköna kläder som är enkla att röra sig i. Man yogar barfota men det kan vara skönt att ha ett par strumpor på sig när man går in i salen eller vid avslutningen. En sportBH eller en rejälare bh som håller bysten på plats är också skönt.
 
Lån av yogamatta, bolster m.m. ingår
 

Spa ingår

Vårt spa på är något alldeles speciellt. En varm, ångande och mjuk oas. Vi erbjuder flera vattenbehandlingar med syfte att få din kropp och sinne må extra bra. Mindfulness ihop med vatten helt enkelt. Så när du kommer till oss på kurs ingår såklart även vårt spa.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • När: Tisdagar med start 16 november
  • Tid: 19:00 – 20:15
  • Antal platser: 12
  • Efter kurser (fr 20.15) kan du njuta en stund i vårt spa (dock ej lån av frotté)

 

LEDARE

Anna Nykvist Yogalärare

Anna Nykvist

Klasser

På Hagabadet Drottningtorget har Anna fasta klasser i yinyoga, gongbad och yoga grund. Du ser henne även hoppa in på hatha, slow flow, lugn vinyasa, kundalini och restorative yoga.

Utbildning

Anna gjorde sin första yogautbildning inom kundaliniyogatraditionen och har sedan dess utforskat och fördjupat sig inom andra stilar så som hatha, yin, restorative, gong och mindfulness. Hon har studerat för lärare som Ulrica Norberg, Hillevi Borga, Annki & Klas Landahl, Emma Öberg, Methab Benton, Magdalena Mcweld och Sarah Jonsson. Akademiskt har hon en utbildning som personalvetare samt en mer praktisk utbildning som hälsoutvecklare och massageterapeut. Till vardags arbetar hon som hälsoinspiratör på Hagabadet Drottningtorget och skriver även artiklar för tidningen ”Yoga för dig”.

– Yogan är mitt liv, mitt ankare och det jag tar stöd av när livet stormar. Som har lärt mig att jag duger precis som jag är.

STARTDATUM

16 november 2021

TID

Tisdag kl. 19:00

PRIS

899 kr

Kortkurs - Yoga för nybörjare

VÄLJ KURSPERIOD

Från

16 november 2021

Till

7 december 2021

Lediga platser

16

Veckodag

Tisdag

Tid

19:00

Tillfällen

4

Pris

899 SEK