Donationsklass

Hagabadet Drottningtorget

Flygande Gongshop – Vibba in våren

Varmt välkommen till en helt unik gongupplevelse där du stöttad av en yogagunga får sväva in i och välkomna våren samtidigt som du tredimensionellt badas i gongens vibrationer.

 

Fylld med energi och livskraft till sommaren

Genom den djupa avslappningen som gongen kan försätta oss i minskar vi kroppens stresspåslag och kroppen får då en chans till vila och självläkning. När vi slappnar av och kommer i kontakt med oss själva blir det även ofta tydligare för oss vad vi vill och behöver.
 
Det här kan vara ett sätt för dig att ladda om och låta gongens vibrationer skölja bort spänningar som eventuellt satt sig i kroppen under året. När spänningar släpper kan energin flöda bättre och vi kan ofta röra oss mer fritt, tänka större och uppleva livet mer närvarande och levande. Påfyllda med energi och livskraft. Svävandes fram. Vilken start inför våren!
 

Leds av Milla Floryd och Anna Nykvist

Milla Floryd kommer att tryggt guida dig att utforska hur yogagungan låter kroppen sväva viktlös, buren i luften så att gongens vibrationer kan skölja över varje millimeter av dig.

 

Anna Nykvist kommer med van hand att spela gongen och skapa härligt helande och transformerande vibrationer för dig att vila i.
 

Vi skänker hela inträdet

Inträdet på 100 kr går oavkortat till Barncancerfonden.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Drottningtorget
  • Dag: Måndag 22 april
  • Tid: 14.30 – 16.00
  • Ledare: Milla Floryd & Anna Nykvist

 
Alla är välkomna och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utav vare sig flying yoga eller gongbad. You’re perfect just as you are!
 

Njut i vårt spa

Vill du spaa i samband med workshopen? För 499 kr (ord. Pris 599 kr) får du tillgång till hela vårt spa både före och efter workshopen. Spa bokas på plats eller via drottningtorget@hagabadet.se

STARTDATUM

22 april 2019

TID

Måndag kl. 14:30

PRIS

100 kr

Donationsklass

VÄLJ KURSPERIOD

Från

22 april 2019

Till

22 april 2019

Lediga platser

0

Veckodag

Måndag

Tid

14:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

100 SEK