Workshop - Renande Yinyoga

Hagabadet Älvstranden

Stärk din hälsa, återhämtning och livskraft

Välkommen till en inspirerande workshop för både kropp & sinne. Här går vi igenom de senaste kunskaperna och upptäckterna inom fascia (bindväv), läran om de 12 huvudmeridianerna som stimuleras i yinyogan samt hur de är kopplade till våra inre organs hälsa, emotioner och balans.
 
Under en cirka två timmar lång yin klass kommer vi att stimulera den fysiska kroppens vävnader och inre organ för att öka utrensningen av gifter och slaggprodukter och ge plats för ny näring och energi. Vi arbetar i huvudsak med meridianerna för lever, njurar och mage/tarm genom övningar som twistar, sträcker ut och masserar.
 
Samtidigt upplever vi en mental detox. Genom yinyogans meditativa övningar ökar din medvetenhet om beteenden, känslor och tankemönster. Vad tar din energi? Vad kan du släppa taget om för att ge plats för en ny, stärkande och positiv kraft? Vi håller varje utvald yinposition i ca fem minuter. Emellan våra sekvenser gör vi andningsövningar som kompletterar vår inte utrensning och som skapar förutsättningar för styrka och förnyelse på alla plan – fysiskt, emotionellt, mentalt och energimässigt.
 
Efteråt avslutar vi med en för dagen välkomponerad grön smoothie som stärker levern.
 
Accept what is. Let go of what was. Have faith in what will be”
 

Om läraren Lena Alkstrand Brodin

Lena är utbildad yogalärare E-RYT 500 med fördjupning (300 tim) inom yin yoga med lärare Paul Grilley, Sarah Powers och Jo Phee. Dessa lärare representerar Lenas passion för holistisk hälsa och yoga med utbildning inom anatomi och funktionell yoga, psykologi, buddhism och traditionell kinesisk medicin.
 
Lena bor i Helsingborg och undervisar yoga på Studio Alktiverum, företag, skolor och ger privata kurser och workshops. Så här beskriver Lena sin relation till yoga:
 
För mig är yoga det sanna mötet med mig själv. Yoga lär mig att lyssna inåt och jag leder mina klasser från hjärtat. Jag vill förmedla ett förhållningssätt till yogan som är funktionellt, individuellt och lekfullt. Att i varje utvald position känna in var i kroppen, tanken och känslan du är. Yoga är ett sätt att leva och vara som har följt mig sedan min första yogaklass 1997.
 
Be the change you want to see in the world
 

Praktisk information

  • Var: Hagabadet Älvstranden
  • När: Söndag 14 juni
  • Tid: 13.30 – 16.30
  • Lärare: Lena Alkstrand Brodin

 

Priser

Icke medlem: 499, lägg till spa för 300
Medlem: 299 kr
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

STARTDATUM

14 juni 2020

TID

Söndag kl. 13:30

PRIS

499 kr

Workshop - Renande Yinyoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

14 juni 2020

Till

14 juni 2020

Lediga platser

6

Veckodag

Söndag

Tid

13:30

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

499 SEK