Workshop - Ny på Yoga

Hagabadet Älvstranden

Yoga för nybörjare

Är du nyfiken på yoga men aldrig satt din fot i en yogasal?
 
Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en workshop i yoga för dig som verkligen aldrig har yogat och inte heller vågar prova. Under 1,5 timme, kommer du att få lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.
 
Våra erfarna yogalärare kommer att visa dig de vanligaste yogapositionerna, vad redskapen heter, andningsteknik och det du du behöver veta för att känna dig bekväm på yogamattan. Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här workshopen är för dig för att du ska känna dig bekväm.
 
Under workshopen kommer du få tillfälle att fokusera på dina positioner, ställa frågor, utvecklas och lära dig mer om hur yogan kan hjälpa dig.
 

Det här kommer du lära dig

  • Introduktion till yoga
  • Praktisk kunskap
  • Teoretisk kunskap
  • Grundläggande positioner
  • Andningsteknik

 

Spa ingår

I samband med workshopen får du tillgång till spa både före och efter workshopen. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

LEDARE

Sabina Larsson Yogalärare

Sabina Larsson

Klasser

Hatha yoga, Power Vinyasa, Lugn Vinyasa & Yinyoga.

Filosofi

För mig handlar yoga om att skapa sig en förståelse för både de fysiska och psykiska lagerna av oss själva med hjälp av fysiska positioner och andningsövningar. Genom en ökad förståelse för sin egen kropp bidrar det ofta till andra hälsofrämjande faktorer.

Utbildning

Jag är utbildad i traditionell Hatha yoga och har själv praktiserat Ashtanga och Vinyasa i över tio år. För att komplettera den fysiska praktiken valde jag att fylla på med en mer stillsam praktik och valde att gå en Yinyoga utbildning. Utöver yogan har jag en kandidatexamen i Hälsopedagogik.

STARTDATUM

10 februari 2019

TID

Söndag kl. 13:00

PRIS

199 kr

Workshop - Ny på Yoga

VÄLJ KURSPERIOD

Från

10 februari 2019

Till

3 mars 2019

Lediga platser

20

Veckodag

Söndag

Tid

13:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

199 SEK

Från

10 mars 2019

Till

31 mars 2019

Lediga platser

20

Veckodag

Söndag

Tid

13:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

199 SEK

Från

7 april 2019

Till

28 april 2019

Lediga platser

20

Veckodag

Söndag

Tid

13:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

199 SEK