Workshop - Kreativt skapande och mindfulness

Hagabadet Älvstranden

Workshop – Kreativt skapande och mindfulness

Älskade du att pyssla när du var yngre? Vill du ge dig själv en stund av avkoppling, glädje, kreativitet och närvaro? Välkommen på en inspirerande workshop i scrapbooking i vårt spacafé.
 
Scrapbooking är ett pysslande där du skapar och dekorerar vackra kort. Det här är en inspirerande och kreativ workshop där du får lära dig mer om scrapbooking. Att sitta och pyssla upplevs som avslappnande för många och är ett sätt att få ro i både kropp och sinne.
 
Under workshopen kommer du att guidas steg för steg och få instruktioner på vad du behöver tänka på som nybörjare. När workshopen är färdig kommer du att ha ett eller flera fina kort att ta med hem perfekt att ge bort tillsammans med bröllopsgåva eller present.
 
Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara van vid att pyssla. Du kommer att få en full genomgång av vad du behöver veta.
 

Spa, material och fika ingår

I samband med workshopen får du tillgång till vår vackra spaoas med bastu, pooler och sköna relaxytor. Ta en heldag och kom hit för att pyssla, spaa och ha det riktigt lugnt och skönt.
 
I workshopen ingår allt material som du behöver för att göra vackra kort och komma igång med ditt kreativa pysslande. Vi bjuder även på en härlig fika med smoothie, frukt och nötter från vårt spacafé.
 

Om kursledaren Jessica Larning

Jessica är platschef på Hagabadet Älvstranden och har stor passion för hälsa samt att inspirera och motivera till att leva ett meningsfullt liv med energi och glädje. Ett av hennes fritidsintressen är scrapbooking. Hon har tidigare drivit en egen scrapbookingbutik, haft flera kreativa kurser samt varit inspiratör & tävlat för Tonic Studios Svenska Designteam inom scrapbooking.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Älvstranden
  • Dag: Söndag 4 augusti
  • Tid: 11.00 – 14.00
  • Kursledare: Jessica Larning
  • Platser: Max 10 deltagare.
  • Extra: Spa, material och fika ingår.

 
Priset för medlemmar är 399, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.

 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

STARTDATUM

4 augusti 2019

TID

Söndag kl. 11:00

PRIS

699 kr

Workshop - Kreativt skapande och mindfulness

VÄLJ KURSPERIOD

Från

4 augusti 2019

Till

4 augusti 2019

Lediga platser

8

Veckodag

Söndag

Tid

11:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

699 SEK