Workshop - Ayurveda

Hagabadet Älvstranden

Lär känna dig själv genom Ayurvedan

Ayurveda är det naturliga komplementet till yogan. När yogan tar hand om din kropp och ditt medvetande, läker och helar Ayurveda ditt inre. Den Ayurvediska läkekonsten lär oss att allt vi behöver redan finns på insidan av oss själva och bara väntar på att få komma ut. Vill du få ut så mycket som möjligt av din yoga skall du definitivt prova Ayurveda.
 

Den tusenåriga Ayurvediska filosofin

I den här workshopen får du lär känna dig själv utifrån den tusenåriga Ayurvediska filosofin som är en av världens äldsta läkekonster. Workshopen kommer att handla om Ayurvedans filosofi och betydelse samt en grundlig genomgång av de olika body-mind typerna Vata, Pitta och Kapha (doshor).
 
De visa männen och kvinnorna som först beskrev världen med hjälp av Ayurveda kombinerade de fem elementen två och två i tre olika energier. Dessa energier är inte statiska som elementen utan rörliga. De styr tillväxt och nedbrytning i alla fysiologiska och psykologiska processer i allt levande. Allt som existerar kan beskrivas med hjälp av en eller två doshor eller i sällsynta fall av tre doshor. Doshorna motsvarar i grova drag tre olika personlighet-kroppstyper. De tre doshorna råder dessutom över olika funktioner i kroppen och psyket.
 

Må bättre och nå harmoni

Genom workshopen kommer du, med hjälp av Ayurvedan, att få verktyg för hur man enkelt kan må bättre och nå harmoni, och vad som är karakteristiskt vid balans respektive obalans för de olika doshorna. Vi kommer även att tala om den ayurvedanska förklaring till den naturliga livscykeln samt faser eller kriser som vi går igenom. Genom workshopen kommer du även att göra ett test för att se vilken body-mind typ som känns mest naturlig för dig.
 
Denna workshop riktar sig till dig som vill förstå mer om din personlighet och kropp, oavsett om du är insatt i yoga eller ej. Du behöver ej komma ombytt.
 

Spa ingår

I samband med workshopen får du tillgång till spa både före och efter workshopen (värde 599 kr). Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Älvstranden
  • Dag: Söndag 24 februari
  • Tid: kl. 15.00 – 17.00
  • Ledare: Lina Holmberg, grundare av Honey Bliss
  • Du behöver ej komma ombytt

 
Pris för medlemmar är 299 kr, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.

LEDARE

Lina Holmberg

Grundare av Honey Bliss, certifierad Ayurvedisk Hälsorådgivare, sjuksköterska och har arbetat inom medicin, kirurgi och psykiatri.

Senast har hon arbetat med patienter som har ätstörningar, negativ kroppsuppfattning och ångest. Hon har arbetat med patienters kroppskännedom och kroppsuppfattning samt hur de kan förbättra sin syn på sig själva och sin kropp/utseende.

Lina har även gått en grundutbildning på Psykosyntesakademin och har dessutom lång erfarenhet av läkemedelsutveckling och fått stor kunskap om forskning genom sin roll som projektledare.

STARTDATUM

24 februari 2019

TID

Söndag kl. 15:00

PRIS

699 kr

Workshop - Ayurveda

VÄLJ KURSPERIOD

Från

24 februari 2019

Till

24 februari 2019

Lediga platser

2

Veckodag

Söndag

Tid

15:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

699 SEK