Slow Flow vid havet

Hagabadet Älvstranden

Utomhus yoga på bryggan

Ta vara på sommarens härliga dagar genom att yoga utomhus samtidigt som du njuter av härliga brisar från havet. Välkommen på en härlig utomhusyoga som mixar Slow Flow med Gongavslappning. Klassen hålls av vår erfarna yogalärare Emma Johansson.
 

Om klassen

Vi flyttar ut på bryggan, tar med oss hjärta, kroppar och gongen. Mjukt men kraftfullt flöde väntar, vi kommer röra oss med fokus på det som redan finns där, naturligt inom oss, och upptäcka vart det tar oss.
 
Klassen avslutas i härlig avslappning med gongspel. Där låter vi vibrationerna från gongen fortplanta sig i kroppen för att stödja en bra avslappning.
 
Du behöver inte vara van vid yoga för att delta utan yogan passa alla som vill vara med.
 

Kombinera nytta och njutning

På Hagabadet Älvstranden får du en skön balans mellan nytta och njutning. Vi är en varje-dag-destination där du kan få semesterfeeling året om. Här kan du njuta av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund i vår oas. Stanna upp ett tag och slappna av i våra gungande vilofåtöljer och släpp världen utanför.
 
När du deltar på utomhusyogan kan du besöka vårt spa för 399 kr inkl. frotté. Hör av dig till alvstranden@hagabadet.se för att boka ett besök i samband med workshopen.
 

Praktisk information

  • Plats: Bryggan utanför Hagabadet Älvstranden
  • Dag: Onsdag 14 augusti
  • Tid: kl. 17.00 – 18.15
  • Ledare: Emma Johansson
  • Pris: 100 kr

 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Emma Johansson Yogalärare

Emma Johansson

Klasser

Hatha, Vinyasa, Yin och Restorative yoga

Filosofi

Yoga är närvaro utan murar. Jag har alltid älskat att använda kroppen, och samtidigt haft en dragning till mystiken och det spirituella. Vad finns när vi stannar upp och tillåter? Detta är yoga för mig, och det fina är att vi alla bär svaret inom våra egna kroppar.

Utbildning

2010 Hatha yoga grund utb 200h i Göteborg. 2013 Mötte jag min nuvarande lärare och började studera allt jag kunde med henne i väntan på teacher training. 2015 åkte jag till Costa Rica på en 200 h RYT Vinyasa, Yin och Martial art utbildning 2015 Yoga somatic teacher training i ett år 2016 Yoga somatic i vatten 2016-2018 Somatic bodywork 2 år 2018 Yin 50 h RYT

STARTDATUM

14 augusti 2019

TID

Onsdag kl. 17:00

PRIS

100 kr

Slow Flow vid havet

VÄLJ KURSPERIOD

Från

14 augusti 2019

Till

14 augusti 2019

Lediga platser

17

Veckodag

Onsdag

Tid

17:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

100 SEK