Kortkurs Yoga för nybörjare

Hagabadet Älvstranden

För dig som aldrig har stått på en yogamatta

Är du nyfiken på yoga men ALDRIG satt din fot i en yogasal? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en kort prova-på-kurs där du kan välja att gå första tillfället separat som workshop.
 

Yogakurs för dig som är ovan

Yoga har under senare tid växt otroligt mycket och allt fler utövar yoga regelbunden. Det är en bra metod både för att öka styrka, öka rörlighet, minska stress och lugna ner. Du märker snabbt att du landar mer i dig själv.
 
Under 1,5 timme, under 4 söndagar får du lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.
 
Vår erfarna yogalärare kommer att visa dig de vanligaste yogapositioner, redskapen, andningsteknik och det du behöver veta för att känna dig bekväm på yogamattan.
 
Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här workshopen är för dig för att du ska känna dig bekväm.
 

Det här kommer du att lära dig

 • Introduktion till yoga
 • Praktisk kunskap
 • Teoretisk kunskap
 • Grundläggande positioner
 • Andningsteknik

 

Klädsel

Mjuka sköna kläder som är enkla att röra sig i. Man yogar barfota men det kan vara skönt att ha ett par strumpor på sig när man går in i salen eller vid avslutningen. en sportBH eller en rejälare bh som håller bysten på plats är också skönt.
 
Lån av yogamatta, bolster m.m. ingår
 

Spa ingår

Vårt spa på är något alldeles speciellt. En varm, ångande och mjuk oas. Vi erbjuder flera vattenbehandlingar med syfte att få din kropp och sinne må extra bra. Mindfulness ihop med vatten helt enkelt. Så när du kommer till oss på kurs ingår såklart även vårt spa.
 

Praktisk information

 • Plats: Hagabadet Älvstranden
 • Start: Söndag 12 maj
 • Tid: kl. 13.00 – 14.30
 • Ledare: Viyan Idan
 •  

  LEDARE

  Viyan Idan

  Klasser

  Hot Hatha, Power Vinyasa, Slow Flow yoga. Vikarierar inom yin, restorative och yoga heartbeat.

  Filosofi

  Yoga lär oss att medvetet och med full närvaro ta emot allt som livet har att erbjuda och hjälper oss att kunna om och om hitta tillbaka till homeostasis. Yoga asana hjälper oss att vara mer närvarande i kroppen, och etablera en koppling mellan sinnet, kroppen och själen. När vi kan se oss själva som en helhet blir det också lättare att se välden och universum som den större helheten vi är en del av och bemöta båda med medkänsla och kärlek; och det är ren magi det!

  Utbildning

  5 år av yogaundervisning i form av privatklasser, retreat, workshops, företagsklasser och på olika yogastudios i Göteborg, Ibiza, Sydney och London. 200h YTT med Yogashala Ibiza, 20h Yoga anatomy med Tiffany Cruikshank, 20h Yoga for emotional Balance med Bo Forbes, 30h Foundation in Somatic stress release med Scott Lyons, MSc Hälsopsykologi, University College London, BSc Psykologi, Göteborgs Universitet.

  STARTDATUM

  12 maj 2019

  TID

  Söndag kl. 13:00

  PRIS

  899 kr

  Kortkurs Yoga för nybörjare

  VÄLJ KURSPERIOD

  Från

  7 april 2019

  Till

  5 maj 2019

  Lediga platser

  19

  Veckodag

  Söndag

  Tid

  13:00

  Tillfällen

  4

  Antal deltagare

  Pris

  899 SEK

  Från

  12 maj 2019

  Till

  2 juni 2019

  Lediga platser

  20

  Veckodag

  Söndag

  Tid

  13:00

  Tillfällen

  4

  Antal deltagare

  Pris

  899 SEK