Fullmånemeditation

Hagabadet Älvstranden

Yoga under fullmånen på Hagabadet

Under nätterna kring fullmånen, reflekterar månen solens ljus som fullast till oss på jorden. Symboliskt representerar detta en tid då vi har möjlighet att stanna upp för att lysa upp, njuta och skörda frukterna av vår sadhana (vardagspraktik) och samtidigt börja se över var och om vad vi möjligtvis kan börja släppa taget, var vi kan skapa mer utrymme och mjukna.
 

Bjud in det nya

Detta är en kväll i fullmånens magiska energi. En kväll där du kommer att guidas genom en blandning av visualiserings meditation, tyst meditation, mantra, pranayama och djup avslappning. Samtliga tekniker är anpassade för att du ska kunna gå djupare in i dig själv.
 
Det här är ett tillfälle där du ges möjlighet att släppa taget om det gamla och bjuda in det nya. Antalet platser är begränsade så passa på att boka redan idag.
 

Spa ingår

I samband med Fullmånemeditationen får du tillgång till vårt spa. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas före meditationen.
 

Praktisk information

  • Plats: Hagabadet Älvstranden, Yogastudion
  • Dag: Torsdag 7 maj
  • Tid: 20:00-21:00, var på plats en stund innan
  • Workshopledare: Viyan Idan

 

Pris:

Medlemspris är 199 kr, medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.
 
Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsvillkor och hantering av personuppgifter.
 

LEDARE

Viyan Idan

Klasser

Hot Hatha, Power Vinyasa, Slow Flow yoga. Vikarierar inom yin, restorative och yoga heartbeat.

Filosofi

Yoga lär oss att medvetet och med full närvaro ta emot allt som livet har att erbjuda och hjälper oss att kunna om och om hitta tillbaka till homeostasis. Yoga asana hjälper oss att vara mer närvarande i kroppen, och etablera en koppling mellan sinnet, kroppen och själen. När vi kan se oss själva som en helhet blir det också lättare att se välden och universum som den större helheten vi är en del av och bemöta båda med medkänsla och kärlek; och det är ren magi det!

Utbildning

5 år av yogaundervisning i form av privatklasser, retreat, workshops, företagsklasser och på olika yogastudios i Göteborg, Ibiza, Sydney och London. 200h YTT med Yogashala Ibiza, 20h Yoga anatomy med Tiffany Cruikshank, 20h Yoga for emotional Balance med Bo Forbes, 30h Foundation in Somatic stress release med Scott Lyons, MSc Hälsopsykologi, University College London, BSc Psykologi, Göteborgs Universitet.

STARTDATUM

7 maj 2020

TID

Torsdag kl. 20:00

PRIS

299 kr

Fullmånemeditation

VÄLJ KURSPERIOD

Från

7 maj 2020

Till

7 maj 2020

Lediga platser

20

Veckodag

Torsdag

Tid

20:00

Tillfällen

1

Antal deltagare

Pris

299 SEK