2024-04-26 / Boka kurser, workshop & event

Gongpuja – för fred och frid

Fullmåne och vårceremoni

Välkommen till denna magiska kväll att tillsammans i en helande cirkel fira denna fullmåne och samtidigt välkomna våren, nya idéer, nya önskningar och drömmar.  

Om workshopen

Fullmånen är en perfekt tid att släppa det vi inte vill bära med oss längre, det kan vara fysiskt, mentalt eller andligt. Vi använder oss av vårens energi till att så nya frön, där du sätter din egen individuella intention för vad vill du ska växa fram i ditt liv, vad är du redo att så och att ge liv till. Vi kommer att använda oss av uråldriga traditioner och energiarbete som bl a är shaking, Shamanic Breathwork och frigörande dans. Vi kommer starta cirkeln med presentation av vad kvällen/dagen har att erbjuda, hur vi kan medvetet använda oss av månens magi, vad står just fullmånen för, hur kan vi leva mer medvetet cyklist och hur kan vi ta del av våren och dess nystart. Vi frigör och släpper gammalt och gör sedan övningar för att fylla på ny kraft och energi. Vi avslutar med avslappning med guidad meditation.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Om Fatima Fatima är naturprästinna och yogini med ett flertal olika yogalärarutbildningar, healingutbildningar och även utbildningar och kurser inom shamanism. Hennes passion är andlig och personlig utveckling och det är något hon jobbat med i flera år.

   

Praktisk information:

  • Kom som du är i bekväma kläder. Yogamattor, bolster och filtar finnas till hands.
  • Kursledare: Fatima Indigo Abdel Aal Mohamed
  • Spa ingår ej men kan bokas mot tillägg
  • Ceremonin pågår i 2h

Medlemspriset visas efter att du som medlem loggat in

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet Drottningtorget

Starttid:  

18:00

Datum:  

26 april 2024 - 26 april 2024

Pris:  

750 kr

Lediga platser:  

15 st

Tillfällen:  

1 st

Fredag 2024-04-26 18:00