2024-03-29 / Boka kurser, workshop & event

Glow in the dark

En festlig start på helgen

Då och då bejakar vi det festliga lite extra och gör något annorlunda. Vi släcker ner i salen, plockar fram självlysande färger, och sätter igång riktigt svängig musik som ger dig rätt start på helgen.

 

Lekfull klass med glow

Var med på en 80 minuters flödande och lekfull klass till svängig musik. Vår erfarna lärare Emma Johansson leder dig genom klassen. Här finns ingen prestige, vi ska bara få lite extra feeling för att göra fredagen och helgen lite mer glädjefylld. Hur härligt låter inte det?

 

Pst! Just på den här klassen är det faktiskt helt okej om du vill ta med din mobiltelefon för att ta en bild på dig själv i självlysande färger.

 

Spa ingår mot extra tillägg

Uppgradera och få tillgång till spa före eller efter klassen. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i vår oas.

 

För dig som är medlem på Hagabadet

Klassen är kostnadsfri för Drottningtorgets medlemmar, boka in dig som vanligt i appen eller via webben. För dig som är medlem på Haga eller Älvstranden har du ett medlemspris på 200 kr som visas efter att du som medlem har loggat in.

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet Drottningtorget

Starttid:  

16:30

Datum:  

29 mars 2024 - 29 mars 2024

Pris:  

300 kr

Lediga platser:  

12 st

Tillfällen:  

1 st

Fredag 2024-03-29 16:30