Vi vet att det alltid är roligt att få julklappar men det är ofta lite stressigare att ge bort. De ska planeras, köpas och slås in. Hagabadet har därför gjort grovjobbet åt dig och plockat fram ett perfekt julklappstips till dina närmsta. Just nu får du även en badrock på köpet när du köper presentkort från 1199 kr i någon av våra butiker (ej online).

 

Din gåva – Badrock på köpet*

 
Din gåva är en helhetsupplevelse på två timmar, där du börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos din terapeut. Tillgång till bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning ingår.
 
I upplevelsen får du välja mellan:

 • Valfri massage, 50 min
 • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
 • Valfri spakur, 50 min

 

Gemenskap – Badrock på köpet*

 
Gemenskap är en helhetsupplevelse för 2 personer på två timmar. Här börjar ni med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos terapeut. Varsitt glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.
 
I upplevelsen får ni välja mellan:

 • Hagabadets Duo, 50 min
 • Västkust Duo, 50 min
 • Philipssons Duo, 50 min

Upplevelsen gäller för 2 personer på Hagabadet Haga


 

Lyx för dig – Badrock på köpet*

 
Lyx för dig är en exklusiv upplevelse med extra lång behandling. Du börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 100 min. behandling hos din terapeut. Ett glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.
 
I upplevelsen får du välja mellan:

 • Valfri massagekur, 100 min
 • Ansiktsbehandling delux 100 min

 

Valfritt belopp – Badrock på köpet*

 
Tänk att få bli överraskad men ändå få välja själv. Precis så är det att få ett presentkort från Hagabadet. Massage, ansiktsbehandling, bad och bastu, produkter i vår spashop, yoga eller något helt annat. Mottagaren får välja fritt.
 
Erbjudandet om badrock på köpet gäller endast vid köp på minst 1199 kr
  

Din vardag med guldkant

 
En helhetsupplevelse på två timmar, där du börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos din terapeut. Frotté och badrock lånar du av oss. Tillgång till bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning ingår.
 

I upplevelsen får du välja mellan

 • Valfri massage, 50 min
 • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
 • Valfri spakur, 50 min

Presentkortet kan nyttjas måndag – torsdag. Lokala variationer i utbud förekommer.

 

Pris

999

 

PureSpa

 
Koppla av i din takt. Här sjunker du ner i varma, härliga pooler, njuter av bastubad, sköna duschar och vaggande fåtöljer. Meditera en stund i vårt varma rum, prova lugnande yoga och simma på rygg en stund.
 


*Extra fluffig julklapp – Badrock på köpet

Just nu får du även en badrock på köpet (värde 999 kr) när du köper presentkort för minst 1199 kr i någon av våra butiker. Erbjudandet gäller endast på plats, ej online.
 

Vilket Hagabad är närmast dig?