Vårens mest spännande yogaworkshops


Har du tänkt att gå på en yogaworkshop i vår? Du kanske är nyfiken på att testa, att utvecklas inom din yogapraktik, få nya upplevelser, nya intryck och göra dina dagar lite mer spännande. Vi har många workshops med olika inriktningar, här har vi listat 5 olika yogaworkshops som du kan testa på någon av våra tre klubbar i vår.

Relax, release & restore

Relax, release & restore
Relax, release & restore med yogalärarna Anna Nykvist och Sandra Adrian

För att må riktigt bra behöver vi både aktivitet och vila, men aktiviteterna tar ofta så stor plats att vi prioriterar bort vilan. Yogalärarna Anna Nykvist och Sandra Adrian bjuder därför in till Relax, Release och Restore, en yogaworkshop skapad för att erbjuda djup avslappning, vila och återhämtning.

17 mars – Drottningtorget
Läs mer och boka >>


Workshop – Ayurveda

Ayurveda workshop
Workshop i Ayurveda med Lina Holmberg som är grundare av Honey Bliss

När yogan tar hand om din kropp och ditt medvetande, läker och helar Ayurveda ditt inre. Den Ayurvediska läkekonsten lär oss att allt vi behöver redan finns på insidan av oss själva och bara väntar på att få komma ut. Vill du få ut så mycket som möjligt av din yoga skall du definitivt prova Ayurveda.

4 april – Haga
Läs mer och boka >>


Workshop – Yoga må bättre genom klimakteriet

workshop - Må bättre genom klimakteriet
Må bättre genom klimakteriet – Workshop med Louise Heiwall

Fredags-AfterWork med fokus på klimateriet – kan det vara något att lägga tid på? Vi tycker det. Välkommen till en lättsam men kunskapsinriktad workshop som varvar teori och praktiska övningar.

8 mars – Haga
Läs mer och boka >>


Fullmånemeditation

Fullmånemeditation - släpp taget om det gamla
Fullmånemeditation med yogaläraren Viyan Idan på Hagabadet i Haga

Detta är en kväll i fullmånens magiska energi. En kväll där du kommer att guidas genom en blandning av visualiserings meditation, tyst meditation, mantra, pranayama och djupavslappning. Samtliga tekniker är anpassade för att du ska kunna gå djupare in i dig själv.

21 mars – Haga
Läs mer och boka >>


Glow in the dark yoga

Glow in the dark yoga - en extra festlig yogaklass på Drottningtorget
Glow in the dark yoga – en extra festlig yogaklass på Drottningtorget

Det är lätt att känna sig energilös under mörka kvällar, därför är det viktigt med en extra energiinjektion och ha det underbart tillsammans! Vi bjuder därför in till en 90 minuters flödande och lekfull ClubYoga med svängig musik. Här finns ingen prestige, vi ska bara få lite extra feeling för att göra fredagen och helgen lite mer glädjefylld. Vi plockar dessutom fram några lysande färger för extra glow.

22 mars – Drottningtorget
Läs mer och boka >>


Workshop – Ny på yoga

workshop - Yoga för nybörjare
Workshop för dig som är nyfiken på yoga och vill testa

Är du nyfiken på yoga men aldrig satt din fot i en yogasal? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig. Det här är en workshop i yoga för dig som verkligen aldrig har yogat och inte heller vågar prova. Under 1,5 timme, kommer du att få lära dig grundläggande praktisk och teoretisk kunskap om yogan för att se om det passar dig.

10 mars – Älvstranden
Läs mer och boka >>
31 mars – Haga
Läs mer och boka >>


Spa ingår alltid!

I samband med våra workshops får du tillgång till spa både före och efter workshopen. Passa på och njut av ett svalkande dopp, en het bastu eller bara en lugn stund inne i någon av våra oaser.


Fler yoga-workshops på Hagabadet

På Hagabadet erbjuder vi regelbundet spännande workshops för dig som vill utvecklas, testa på eller bara är lite nyfiken. Håll koll på vår hemsida eller genom vårt nyhetsbrev för mer information om nya workshops. Till alla kurser >>