Unika tips på Fars dag presenter 2022

Söndagen den 13:e november är det dags att fira alla pappor lite extra. Det kan dock vara svårt att hitta den perfekta presenten – därför har vi tagit fram unika tips som vi tror kommer göra papporna extra glada på fars dag! Hitta den perfekta presenten bland våra tips.

 

1. Exklusivt presentkort på spa & valfri behandling
JUST NU! Gåva på köpet

Ge bort en helhetsupplevelse till din far. Vi har paketerat det bästa i ett enda presentkort – Njut av PureRelax i vårt spa och därefter 50 min valfri behandling.

Välj mellan:

• Valfri massage, 50 min
• Valfri ansiktsbehandling, 50 min
• Valfri spakur, 50 min

>>Till presentkortserbjudande


2. Spadag 13/11

Boka en härlig spadag på någon av våra klubbar under fars dag. I vårt spa kan du sjunka ned i varma bad och härliga pooler, njuta av upplevelseduschar och varma bastus samt vila i sköna relaxytor.

>>Boka spadag


3. Presentkort NYSTART för pappan som gillar träning

Ge bort ett litet paket, men som är fyllt med träning och energi! Ge pappa en uppskattad PT timme tillsammans med någon a våra duktiga personliga tränare. Kanske behöver golfsvinget förbättras? Oavsett har Hagabadets PT alla unika kompetenser som garanterat kommer uppfylla behovet.

>>Till presentkortet


4. Avkopplande massage eller behandling

Unna din far en avopplande massage eller behandling under fars dag när du bokar spadag på någon av våra tre oaser. Perfekt för den som behöver komma ned i varv, mjuka upp kroppen eller bara ha en avkopplande stund.

Några populära behandlingar:

• Morgonmassage >>Till behandling
• Klassisk massage >>Till behandling
• Kur topp och tå >>Till behandling

>>Till alla behandlingar


5. Hagabadets schampo och tvål

Ta med en del av Hagabadet hem, en garanterat uppskattad gåva. Våra egna signaturprodukter som är skonsamt framtagna med kärlek i Göteborg, hårvård och kroppsvård som passar för alla.

• Korta transporter, produceras i Högsbo
• Utvecklad och förpackad i Göteborg
• Inga sulfater, silikoner och microplas
• Helt veganska, inte testad på djur
• Dofterna kommer från 100% rena eteriska oljor med hög kvalité
>>Läs mer om produkterna


6. Ta med pappa på brunch och spa 13 nov

Överraska på fars dag med en härlig brunch och spa tillsammans. På Radisson Hotel Scandinavia kommer den 13 november på Fars dag att serveras en brunch med extra allt. Ge bort en helhetsupplevelse med brunch och spa.
>>Boka spa & brunch FULLBOKAT


Nyfiken på yoga?

Är du man, nyfiken på yoga men inte vågat prova? Den 13 nov erbjuder vi en yogaklass för dig som är stel, oerfaren i yogan värld men nyfiken och vill bygga kraft, rörlighet och fokus. Ge dig tid att uppleva och lära dig mer om fördelarna med yoga i en klass som skapar fysisk och mental styrka och balans, speciellt anpassad för den manliga kroppsbyggnaden och helt utan förkunskapskrav.
 
Klassen går att boka i mån av plats och när du har ett spabesök eller behandling inbokat på Drottningtorget den 13 nov. Mejla info@hagabadet.se för att boka.


Här hittar du våra anläggningar och parkering


*Vi erbjuder alkoholfritt bubbel på Hagabadet Haga och Drottningtorget. På Hagabadet Älvstranden erbjuder vi även bubbel med alkohol.