Ta del av vår magiska sommaryoga

Den 22 juni hade vi vår traditionsenliga sommaryoga. I år sände vi från VIVI Rooftop som huserar på Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, tillsammans med Kitty som yogalärare och Emil Pernblad som förstärkte yogan med vackert gitarrspel. För dig som inte kunde delta, har du nu chansen att ta del av klassen när du vill, från vart du vill. Fyll i formuläret för att få tillgång till klassen

Ett härligt solflöde

Yogan leds av Hagabadets egna Kitty Strand som erbjuder ett härligt Solflöde som förstärkas av Emil Pernblads gitarrkonst i ljusets omfamning. Vi kommer alla att vara på olika platser men förenas genom yogan och genom vibrationer från norr till söder. Finns det nåt vackrare än att förena gemenskap, yoga, fest och levande musik?

Yoga förstärks av gitarrkonst

Musiken vi kommer att få höra vid sommaryogan kommer att baseras på improvisationer som föds i stunden. Med inspiration från yogan, akustiken, naturen och känslan som infinner sig i ögonblicket, väver Emil ihop musikaliska passager och stämningar. En och annan egen komposition kommer säkert också glimra till bland improvisationerna.

Fyll i formuläret för att ta del av klassen

  Är du medlem på Hagabadet?
  Nej jag är inte medlemJa, HagaJa, DrottningtorgetJa, Älvstranden

  Kitty Strand Göteborg Hagabadet

  Kitty Strand

  Klasser

  Hatha Yoga, Hot Core Yoga, Happy afterwork flow, Lugn Vinyasa, Power Vinyasa och Yinyoga

  Filosofi

  Yoga är ett vackert verktyg för att komma hem till mig. För att hemma hos mig själv förstå att Miraklet är jag HELA jag här och nu!

  Utbildning

  Jag är självlärd och Superstolt över detta. Jag bär 39 års yogaerfarenhet och drygt 20 års kunskap som heltids yogalärare inom mig med drygt 800 timmar yoga-klasser och yogaevents per år. Som 15 åring - från några Hatha yogakurser växte och växer fortfarande min yogakärlek - inom yogans många grenar - vidare genom oerhört många retreats, workshops, böcker, daglig egen forskning. Men mest av allt genom att undervisa. Jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner mina yogisar ständigt, om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel.