Sätt guldkant på påsken

Ta vara på din lediga tid och njut av en extra festlig dag på spa! När du bokar ditt spabesök under påskhelgen bjuder vi på bubbel. Begränsat antal platser, boka in ditt besök redan nu.
 

Påskspa med bubbel haga
Slappna av och njut tillsammans på Hagabadet Haga. Under påskhelgen bjuder vi på ett glas bubbel när du besöker oss.

Hagabadet Haga

Njut tillsammans på anrika Hagabadet i Haga. Ta ett glas bubbel med eller utan alkohol och slappna av under din lediga tid. Redan när du går in genom portarna möts du av den klassiska jugendstil som ger en extra dimension till din spaupplevelse och får vardagen att kännas väldigt avlägsen.

Pris

Torsdag 18/4 – måndag 22/4: 599 kr


Påskspa med bubbel Älvstranden
Slappna av och njut tillsammans på Hagabadet Älvstranden. Under påskhelgen bjuder vi på ett glas bubbel när du besöker oss.

Hagabadet Älvstranden

Kliv in och gör en ctrl+alt+del för allt utanför. Ta tid för varandra och njut av en rofylld oas tillsammans med ett glas bubbel, med eller utan alkohol.

Pris

Torsdag 18/4 – måndag 22/4: 599 kr


Påskspa med bubbel Hagabadet Drottningtorget
Slappna av och njut tillsammans på Hagabadet Drottningtorget. Under påskhelgen bjuder vi på ett glas bubbel när du besöker oss.

Hagabadet Drottningtorget

Här befinner du dig mitt i en ångande och bubblande vattenoas. Ta tid tillsammans och njut av ett glas alkoholfritt bubbel på Hagabadet Drottningtorget.

Pris

Torsdag 18/4: 599 kr
Fredag 19/4 – måndag 22/4: 699 kr