Ladda ner föreläsningen – Mat som källa till hälsa

 

Ett inspirerande samtal om kost som hälsa med Marie Butler

 
Ta del av denna föreläsning i intervjuform för att lära dig mer om alla fördelar en hälsosam kost som medveten livsstil kan göra för både kropp och sinne.
 

Mat för välbefinnande och hälsa

Med stor passion för mat och välbefinnande har Marie studerat sambanden mellan det vi äter och hur vi mår, i teori och praktik. Med lång erfarenhet av mat och hälsa från olika verksamheter är Maries vision med sin nuvarande restaurang Happy M Kitchen att inspirera till förändring och göra hälsosam mat tillgänglig för många.
 
Under föreläsningen berättar Marie om vad du kan göra för att använda maten som din källa till hälsa och välbefinnande. Marie berättar enkelt och utan att krångla till det om vad du med relativt enkla medel kan göra för att förändra ditt mående och möta framtiden frisk och glad.
 

Om Marie Butler

Marie Butler, som äger livsstilsrestaurang och cateringfirman Happy M Kitchen i Göteborg, har en passion för mat och välbefinnande. I mer än 30 år har hon fångat upp trender och studerat sambanden mellan det vi äter och hur vi mår, i teori och praktik. Marie har erfarenhet av mat och hälsa från olika verksamheter i Sverige, Italien, England och Skottland.
 
Hennes vision är att inspirera till förändring och verkligen göra skillnad i ett större sammanhang med ambitionen att sätta en ny mat- och hälsotrend i Sverige.
 
Marie har även skrivit kokboken ”Happy Me: 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet”.
 

Ta del av föreläsningen

Fyll i formuläret för att ta del av föreläsningen. När du har skickat in dina uppgifter få du ett mejl tillbaka med länk till föreläsningen.

Fyll i formuläret för att ta del av föreläsningen