”Jag vill gå till Hagabadet hela tiden”

Malin är en av Hagabadets medlemmar. Efter att hon varit medlem i en månad fick vi en kommentar som lyste upp och fick oss att förstå varför vi gör det här.
 

”Jag har träffat hälsocoachen, varit på mage rumpa lår, vattengympa, cirkelträning och Soulride. Jag äter eller hämtar frukost varje dag och i morse har jag utnyttjat Romerska badet innan passet och jag har testat vilofåtöljerna. Jag har därmed redan kryssat i 6 av aktiviteterna på Hagabadet på 30 dagar.
 
Jag har duschat o bastat och använt Kerstin Florian produkterna, morgonrock och tofflor. Jag har gått vilse ungefär fem gånger och jag har träffat två nya bekanta i bassängen.
 
Det finns bara en sak att säga: JAG ÄR HELT LYRISK. Alltså jag vill gå till er hela tiden, jag bara älskar detta ställe! Jag är så glad att jag blivit medlem, jag har aldrig känt nåt liknande i samband med träning. I morse kunde jag inte sluta le när jag gick till jobbet.  

All personal är så otroligt trevlig o hjälpsamma, hatten av till er alla.”
 

Platinum-medlemskap på Hagabadet

Malin har ett Platinum-medlemskap på Hagabadet i Haga. I medlemskapet ingår frukost, tvättning av träningskläder, frotté, badrock och mycket mer. Vill du få det lika härligt? Kolla in vad som ingår i ditt Platinum-medlemskap >>