Erbjudande – Prova olika massager

Massage är så mycket mer än bara klassisk massage. Det finns många olika typer och på Hagabadet erbjuder vi massager som t.ex. Harmony Massage, Koppningsmassage och Fusionmassage med varma bambupinnar.
 

30 min specialbehandling

Nu har du chansen att boka in en 30 min specialbehandling där du tillsammans med massageterapeuten väljer ut ett smakprov på 2 behandlingar. Här får du chansen att testa på olika massager så du kan se vilken som passar dig bäst. Välj mellan:
 

Harmony Massage

En antistressbehandling som hjälper din kropp att koppla av. Det här är en mjuk, lugn och rogivande helkroppsmassage med varma väldoftande och skräddarsydda aromaoljor för att förstärka frigörandet av lugn- och ro-hormonet Oxytocin. Behandlingen innehåller även ansikts- och hårbottenmassage.
 

Koppningsmassage

Koppning är en kraftfull behandling som känns rejält men ger ökat välbefinnande efteråt. Behandlingen bearbetar fascian effektivt och ger positiva resultat på strama muskler och stela leder.
 

Fusion massage

En svensk klassisk massage som tillsammans med andra massagetekniker och hjälpmedel ger dig en djupgående och bearbetande behandling. Muskulaturen bearbetas både med handkraft och med varma bambustavar för att nå djupt. Den ökade cirkulationen hjälper till med utrensning och förbättrar flöden vilket främjar kroppens möjligheter till en bra hälsa.
 

Pris

Medlem: 399kr
Icke medlen: 599kr
 

Boka tid

Boka tid för din spamix. När du väl är här så väljer vilka behandlingar du vill ha tillsammans med din terapeut. Massagemixen kan bokas redan nu men utförs endast under måndagen den 29 april. För att boka din plats ringer eller mejlar du till
031-600 600
info@hagabadet.se
 

10 % rabatt på lyxiga spaprodukter

I samband med din behandling får du 10 % rabatt på lyxiga spaprodukter från Kerstin Florian. Rabatten gäller endast på ordinarie pris.
 

Spa ingår

I samband med att du får din massagemix får du även tillgång till vårt spa och vårt steg-för-steg-program PureRelax som får dig att koppla av inför din behandling.
 

Endast 29/4