En introduktion till smärthantering

Vad är smärta, hur upplever vi den och hur uppstår den? Vår fysioterapeut Sam har kokat ned det viktigaste och det mest grundläggande från forskningen inom ämnet till en spännande föreläsning på 1 timme.
 
Den här föreläsningen riktar sig till dig som har ont eller får ont av att träna. Genom att fördjupa din kunskap kring hur smärta fungerar och vart den kommer från kan du anpassa din träning för att undvika smärta.
 
Sam kommer under föreläsningen att gå igenom hur du hanterar smärta, hur man upplever smärta, vad som orsakar smärta och vad som händer när smärtan inte försvinner.
 
Fyll i formuläret för att ladda ner föreläsningen. Föreläsningen är på engelska.

Fyll i formuläret för att ta del av föreläsningen

Sam Eiler

Sam är utbildad fysioterapeut (Hi-performance and rehabilitation coach) i Australien med master inom sport och har under de senaste åren arbetat för det amerikanska alpina OS- landslaget. I mötet med sina klienter har han ett holistiskt och evidensbaserat tillvägagångssätt. Sam är även specialist inom smärthantering. Privat älskar han sport, framförallt på snö eller i havet.Förutom Hagabadet arbetar han just nu som fysioterapeut för det svenska alpina landslaget. 

Utbildningar/fokus:
- Fysioterapeut med Master inom Sport (Hi-performance and rehabilitation coach)
- Specialist inom smärthantering

Boka tid

Hör av dig till 031 600 643 eller mejla till sam.eiler@hagabadet.se för att boka tid med Sam.