Ladda ner AftonFlow Online-Yoga med Kitty

 

Följ med in i Kittys magiska yogavärld!

Välkommen ”hem” till Kitty Strand och hennes magiska yogavärld! Vi sammanstrålar genom hjärtat, genom yogan, genom andetagen utan gränser utan begränsningar. Under 75 minuter får du ta del av vackra tankar, goda vibes-låtar och en guidad meditation.
 
Detta är ett inspelat onlineevent från trettondagsafton 2022. Eftersom yogastunden blev så uppskattad vill vi såklart att även du ska möjlighet att ta del av denna magiska klass.
 
Klassen är för alla nivåer av yogautövare, dock ej helt nybörjare.
 

Ta del av Kittys musik

För extra känsla under klassen kan du ta del av Kittys Spotify-lista.
https://open.spotify.com/playlist/6zQsnzeoUrlUYk6RwInSYC?si=9OiNGU-KRBmsjVZfeWS61Q
 

Fyll i formuläret för att ta del av klassen



  Kitty Strand Göteborg Hagabadet

  Kitty Strand

  Klasser

  Hatha Yoga, Hot Core Yoga, Happy afterwork flow, Lugn Vinyasa, Power Vinyasa och Yinyoga

  Filosofi

  Yoga är ett vackert verktyg för att komma hem till mig. För att hemma hos mig själv förstå att Miraklet är jag HELA jag här och nu!

  Utbildning

  Jag är självlärd och Superstolt över detta. Jag bär 39 års yogaerfarenhet och drygt 20 års kunskap som heltids yogalärare inom mig med drygt 800 timmar yoga-klasser och yogaevents per år. Som 15 åring - från några Hatha yogakurser växte och växer fortfarande min yogakärlek - inom yogans många grenar - vidare genom oerhört många retreats, workshops, böcker, daglig egen forskning. Men mest av allt genom att undervisa. Jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner mina yogisar ständigt, om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel.